Thursday, 24 July 2014

Mihashin hienosäätöä Ropeconiin

Muistatteko, kun Desussa cossasin Mihashi Reniä ja tapasin siellä muita Ookiku furikabutte-cossaajia? No, joka tapauksessa olen sittemmin jutellut netissä porukan Mihashin kanssa ryhmästä Ropeconiin. Oofuri-porukka oli siis muutenkin menossa sinne ryhmäilemään, mutta minua pyydeltiin mukaan, koska porukalla on hauskempaa. Ryhmä on sunnuntaina ja rahan säästämiseksi menenkin sinne vain sunnuntaiksi. Olen tosi innoissani tästä, sillä olikin tylsää cossata urheiluanimesta ilman yhtään muuta joukkueen jäsentä.

Nyt olenkin siis hieman parannellut Mihashi-cossiani, sillä tein sen Desuun aikamoisessa kiireessä.

Ensinnäkin muokkasin peruukkia. Desuun yksinkertaisesti sotkin sen pystyyn lakan avulla, mutta nyt pieni suoristusrauta aseenani kihartelin Mihashin hiusten latvoja sieltä täältä ylöspäin. Mihashin hiukset kuitenkin ovat varsin pörröiset ja vähän taipuisat. Leikkasin myös ohuen ja liian pitkän takatukan siistimmäksi.

Desussa minulla oli kyllä lippis, mutta koska siinä ei ollut koulun kirjainlogoa, en käyttänyt sitä siellä. Nyt hyvällä ajalla kirjoin sen siihen.
Tilasin myös baseball räpylän. Se saapui yllättävän nopeasti ja olen oikein tyytyväinen. Ei se kovin laadukas ole, mutta cosplay propiksi oikein hyvä. Nyt oikein tekee mieli mennä kopittelemaan.Lisäksi halusin myös muuttaa paria asiaa puvussa, jotta istuisin paremmin muun ryhmän mukaan. Tein  pelinumerolapun paidan selkään ommeltavaksi. (Ompelen sen sinne kunhan saan aikaiseksi.) Numero on muutenkin Mihashille hyvin tärkeä, joten olisin sen muutenkin tehnyt.
Lisäksi hommasin pidemmät mustat sukat. Maalaan niihin vielä kolme punaista raitaa, ottaen mallia siitä millaiset sukat muulla ryhmällä Desussa oli.

No comments:

Post a Comment