Thursday, 3 July 2014

Cosplayta uimarannalla? Hell yeah!

Beach here I come!
Seuraavana viikonloppuna on Yukicon 1.5 eli Se Pakollinen Rantajakso. Ja olen oikeastaan aika innostunut. Tykkään hirveästi kun ihmiset yhdistävät cosplayn muihin ajanviettotapoihin ja harrastuksiin. Joten totta kai uimarantatapahtuma vetoaa minuun ajatuksena. Ja tämä ihmiseltä, joka ei yleensä edes pidä uimarannalla olosta sitten yhtään. Odotan myös innolla, että ihmiset tekevät tyhmiä uimarantakliseitä, kuten roiskivat vettä, rakentavat hiekkalinnoja ja hautaavat yhden tyypin hiekkaan ja tekevä tälle merenneidon pyrstön ja tissit hiekasta.

Cosplayn suhteen päädyin Free!n Haruka Nanaseen. Olin muutenkin suunnitellut cossaavani Harua ja mikäs sen parempi paikka sille kuin uimaranta? Bonuksena vielä Free!n toinen kausi, Eternal Summer, alkoi juuri, joten sarjan fandomin uskoisi nousevan taas koloistaan esiin. (Ei sillä että se varsinaisesti olisi piileskellyt aikaisemminkaan sillä määrällä cossaajia, mitä coneissa on näkynyt.)

Lasit ja keskeneräiset uimahousut
Haru on onneksi(?) melko vähäpukeinen, joten cossissa ei ole niin paljoa tehtävää. Peruukkia muotoilin jo hiukan ja siniset uimalasit löytyivät kaapista. Uimahousut ovat ompelun alla. Halusin tehdä ne oikeasti uimapukukankaasta, mutta tietenkään en sitten löytänyt juuri haluamiani värejä. Lopulta ostin urheiluhousut ja topin, jotka olivat sopivan tuntuisia ja värisiä. Paidan osalta harkitsen vaaleansinistä hupparia, jollaisen Harulla näkee välillä tai ehkä vain mustaa hihatonta.

Ja bonuksena ajattelin ottaa mukaan tummansinisen yukatan, jonka voin heittää päälleni illalla. Saanpahan käytettyä yukataanikin vähän, vaikka liian lyhyt minulle onkin.

Yukatani on ainakin sopivan värinen Harulle
Todella laiska meikki- ja peruukkitesti

2 comments:

  1. Musta jotenki tuntuu et rantayuki tulee olee täynnä free!-cossaajia :'DD täälläkin ilmottautuu yks gou!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, en ole yhtään yllättyny jos niin on. :D Yay!

      Delete