Saturday, 2 August 2014

Pesispojat Ropeconissa

Menin tosiaan Ropeconiin vain sunnuntaiksi. Tämä osoittautui ihan hyväksi ideaksi, sillä vaikka olenkin lähiaikoina pelaillut Dungeons and Dragonsia kaveriporukassa, roolipelit eivät oikeastaan ole minulle sitä tutuinta ja ominta. Ostimme kuitenkin Roosan kanssa liput ja kiertelimme vähän conissa sisällä. Ostin itselleni setin liiloja noppia, sillä olen kaivannut omaa settiä ja liila kuuluu suosikkiväreihini. Muuten varsinainen conissa oleminen jäi aika vähäiseksi.

This is the gang, featuring
Tajima, Momokan, Mihashi and Oki
Varsinainen syy coniin tulemiselle olikin Oofuri ryhmä. Olin yhteyksissä "toiseen Mihashiin", joka siis tänään cossasi Oki Kazutoshia, ja löysimme nämä puistoalueelta conin edestä. Mukana olivat myös Tajima ja Momokan. Tämä kolmikko oli kaikin puolin viihdyttävää seuraa. Itse ehkä hiukan ujostelin, mutta onneksi Mihashi on hahmona juuri niin awkward, että olin ainakin oikein hahmon omainen jos ei muuta.

Hengasimme siinä puistossa vähän aikaa ja kävimme ostamassa subit teltasta conialueen edestä. Pidin siitä, että coniin oli hommattu ruokatelttoja, joista yksi näytti jopa tarjoavan kasvisruokavaihtoehtoja. Tosin ilmeisesti lähialueen ruokapaikat rajoittuivat pieneen grilliin ja ruokakauppaan.


Jossain vaiheessa päivän ainoa kuvapyyntö sai meidät nousemaan paikoiltamme ja aktivoiduimme lähtemään shoottailemaan. Lähellä oli urheilukenttä juoksuradalla ja nurmikentällä varustettuna. Asetuimme ruohokentän nurkkaan shoottailemaan. Oki-kun toimi pääasiallisena kuvaajana, sillä kamera oli hänen. Muutamia kuvia napsivat myös sekä Tajima että Momokan. Olin iloinen jo ihan vain koska olin halunnut päästä heittelemään palloa. Muutenkin pelleilimme sitä sun tätä shootin aikana. Käytimme muun muassa yhtä appelsiineista pallona sillä seurauksella, että se tietysti hajosi Tajiman löydessä sitä. Tästä irtosi ehkä parhaat naurut. Muutenkin kuvien ottaminen ei ollut mitenkään turhan vakavaa. Itse taistelin sen kanssa, että Mihashi tekee ilmeitä, joihin oikea ihmisnaama ei oikein pysty. Noh, ehkä sain aikaiseksi tarpeeksi hassuja naamoja kuitenkin.

Mihashi is gonna hit it!


nAILed iT
epic pitching action


Gonna hit it.

RIP orange
Oli kuuma päivä ja shootin jälkeen kellahdimme takaisin piknikalustoillemme puistoon. Kävin melko pian vaihtamassa peliuniformun farkkuihin ja kauluspaitaan, joka oli paljon viileämpi. Sinä sitten oikeastaan pysyimme conin loppuun asti. Oli puhetta Oofuri-ryhmästä vuoden 2015 Traconiin. Mihashin paikka on jo viety, mutta minun täytyy ehkä harkita jonkun vielä jäljellä olevan hahmon cossaamista, sillä olisi siistiä saada mahdollisimman iso porukka kasaan.

4 comments:

 1. Appelsiinipallo kuulostaa jotenki eeppiseltä. xD Olisin halunut nähdä ku se hajosi lololol.

  Mua alkoi tässä mietityttämään ku olen nyt muutaman Ropecon coniraportin lukenut että pitäiskö joskus itsekki myös käydä siellä..? Tosiaan tulee semmoinen fiilis että "hyi en mä ole kohdeyleisöä joten en saa sinne mennä, hyi hyi :C" fiilis koska en juuri lautapeleistä sun muista tiedä juuri mitään ja ei ne sillee kiinosta. Tosiaan fantasia-aiheiset jutut kiinostaa paljonki sekä myös larppihommat jonku verran (haluttais kokeilla joskus larppaamista, jos uskallan siis xD) kuten myös vanhan ajan armorit/aseet sun muut. Eli olenko ihan pihalla ja "ei haluttu kävijä" jos möngin Ropeen joskus vuonna lentävä nakkimakkara? :-DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eeppistä oli. xD

   Ropeconissa hassua oli se, et lippuja ei myyty missään netissä vaan pelkästään ovelta. Mul oli ehkä pari kertaa sellanen olo, et muut kävijät katto silleen "anime cossaajat...", mut kaikenkaikkiaan fiilis oli paljon parempi ku mulla Desussa oli. Ei Rope ehkä niin ihmeellinen ollu, mut ei siellä niin paljon ollu semmosta judging you fiilistä ollut vaan enimmäkseen ihan kivaa.

   Delete
 2. Osaatko kertoa keneen pitäis ottaa yhteyttä ton tracon oofuri-ryhmän kanssa? (jos sitä järjestetään) Voisin olla kiinnostunut :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo kans kuullut siitä mitään. Voi olla että on unohtunu kaikilta. Sillon siitä eniten puheli tosiaan tuo "toinen Mihashi". Tumblrissa nykyään sugavaara ja twitterissä outomaatti, paljon muita yhteystietoja en osaa antaa.

   Delete