Wednesday, 7 May 2014

Vappu, peruukit ja cossi ei ole vieläkään... aloitettu?

Vappuna lähdimme Roosan kanssa Poriin viettämään aikaa kavereiden kanssa. Ohjelmassa oli nopea tivoli visiitti, Mean Girls elokuvan katsominen vaaleanpunaiseen pukeutuneena ja seuraavana päivänä hengailu, syöminen ja saippuakuplien puhaltaminen vanhojen ja uusien kavereiden seurassa.

Silmälasit ovat lainassa Roosalta ja
kuuluvat tämän Newt Geiszler cossiin.
Ja tietysti minun ja Roosan tapauksessa cossaaminen. Sarja oli Welcome to Night Vale niminen podcast. Mikä tarkoitti sitä, että hahmoista ei ole canonista kuvamateriaalia vaan faneilla on vapaus tulkita hahmoja aika vapaasti. Aka. kaappicosplay siis. Hahmoinamme olivat Cecil ("päähenkilö", radiojuontaja) ja Carlos (tiedemies, Cecilin poikaystävä). Teimme vielä teini-ikäiset versiot hahmoista, siksi ripsivärillä tehdyt amisviikset.

Tästä näkee hyvin värieron aurinkopuuterin ja
meikkaamattoman käden välillä.
Also, Cecil. <3
Itse siis cossasin Carlosta. Opiskelun puolesta omistan valmiiksi labratakin (koon liian iso ja vähän tahrainen) ja muuten valitsin omista vaatteistani sellaiset, joiden koin sopivan nuorelle tiedemiehen alulle. Itse asiassa olisin halunnut jonkun laimean tiede T-paidan (I love \piI [anatomically correct heart] science tms.] Carlosin ulkonäöstä tiedetään, että tällä on mustat hiukset ja tumma(hko?) iho. Ihoa varten ostin aurinkopuuterin (Lumenen Golden Sun sävy 2). Aurinkopuuteria voi myös hyvin käyttää varjostuksiin muissa, vaaleaihoisissa, hahmoissa. 
Hiukset kiharsin ja väritin mustaksi hiusliidulla, jota saa ainakin Glitteristä. Hiusliitu on periaatteessa hiusten meikkipuuteria ja sitä levitetään hiuksiin yksinkertaisesti hinkkaamalla sitä niihin. Musta oli erittäin tahraavaa ja Roosan käyttämä liilakin melko. Kirjoitan hiusliidusta myöhemmin tarkemman selostuksen, koska suunnitteilla on laittaa Carlos ja Cecil uudestaan Kikuconiin.

Arminin ja Mihashin peruukit saapuivat. Odotukseni olivat aikalailla oikeat. Mihashin peruukki on vaaleahko, mutta olen siihen aika tyytyväinen. Arminin on liian pitkä, mutta pienellä leikkelyllä siitä pitäisi tulla hyvä. Laitan niistä sitten kuvia myöhemmin, kun en ole niin kiireinen.
Cossi ei tosiaankaan ole oikein edes aloitettu. Puolikas labraselkkari täytyy vielä taistella läpi ennen kuin sallin itseni aloittaa cossien kanssa. Aikaa: kaksi päivää. Yritän olla ottamatta tästä paineita. Teen cossin jos ehdin. Arminilta nyt voi jättää takin tekemättä, eihän takkia nyt sarjassakaan aina pidetä päällä..1 comment:

  1. Sinulla sopii tiedemies cossit hyvin! Lisää ~

    Ja kyllä voit cossata Armintä ilman takia, odottan tätä innolla ^^

    ReplyDelete