Tuesday, 29 April 2014

Cosvision suunnitelmia, tilauksia ja desuliput

Cosvision lähestyy huimaa vauhtia. Olen alustavasti ajatellut cossata Arminia (SnK). Mutta nyt huomaan hirveän määrän kouluhommia kaatuneen niskoilleni, tarkemmin sanottuna laboratoriotöiden työselosteita. Alkaa huolestuttaa, että coni on niin lähellä, etten millään ehdi saada cosseja valmiiksi, kun en oikein ole vielä aloittanutkaan. Siksi olenkin päättänyt yrittää saada valmiiksi vain yhden uuden cossin. (Voitte siis huudella, jos teillä on toivomuksia siitä, minkä vanhoista cosseista haluatte nähdä Cosvisionissa.)

Arminia ajatellen omistan valmiiksi valkoiset farkut ja kauluspaidan. Joten pitäisi saada rakenneltua remmit ja ehkä takkikin ommeltua. Itse asiassa takkiin olen piirtänyt kaavat, mutta kangas puuttuu. Ja ennen pitkää haluaisin rakennella koko 3D gear laitteistonkin, mutta ennen Cosvisionia tuskin ehdin.

Tilasin myös peruukit Arminille ja Mihashille. Arminin peruukki näyttää siltä että, voi vaatia ihan vähän lyhentämistä ja Mihashin peruukista toivon ettei se ole ihan hirveästi liian vaalea. Mutta suurin huolenaiheeni on se, saapuvatko peruukit ajoissa. Toimitusajaksi on arvioitu 2-3 viikkoa ja aikaa ennen Cosvisionia on ehkä nipinnapin se 2 viikkoa. Oh well, jos peruukki ei tule ajoissa, keksin jotain muuta.

Lisäksi tilattiin muutaman kaverin kanssa piilareita porukalla. Iso osa niistä tulee Avatar the Last Airbender cosseihin. Minä siis tilasin Zukolle keltaruskeat linssit, samanlaiset kuin minulla oli Raistlin-cossissa, koska totesin ne hyvän värisiksi ja sopivan kokoisiksi. Avatar-cossit ovat suunnitteilla Traconiin. Jos vaikka kesän aikana ehtisi ommella pukuja.

Osallistuin myös Desulippujen ostokamppailuun ja onnistuin saamaan itselleni lipun ja seurustelukumppaninikin onnistui saamaan liput sekä itselleen, että muutamalle kaverillemme. Emme ole vielä varanneet majoitusta tai päättäneet millä porukalla sinne ollaan menossa. Omenahotellin olen ainakin kuullut olevan jo täynnä, joten jotain muuta ainakin täytyy etsiä. Mitä luultavimmin lähdemme coniin autolla, joten kätevästi majoitusta voi katsella hiukan etäämmältäkin kuin välittömästi Lahden keskustasta.

Vappuna on luultavasti tiedossa kaappicosseja, joten jos siitä tulee otettua kuvia, voitte saada pienen vappu-postauksen.

5 comments:

 1. Toivottavasti kerkeet saada peruukit ja cossit valmiiks ajoissa!
  Ja ajattelin kysyä että sattuisitko muistamaan mikä sen hotellin nimi oli missä viime vuonna oltiin kahdestaan Desun aikana? Jos oikein muistan se oli suht halpa ja iha yees.. eli jos haluat tulla mun porukan mukaan niin voitais ehk mennä siihen samaan jos paikkoja on vielä? (itse en sinne hotelliin yksin pääse koska conista/coniin on matkaa.. *köhautoplsköh* xD)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan tosiaan.
   Joku Salpakievari or whatever se oli. Mut voitais jutella Cosvisionissa sitten paremmin face to face?

   Delete
  2. Juu muistan myös nimen olevan jotain sinnepäin..
   Yes yes, sopii mulle! Tehdään niin!

   Delete
 2. Toivottavasti peruukit tulee ajoissa, mut tos sanoit et saa ehdotella vanhoja cosseja.. Ni ehdottelempa ihanaa Izurua tai Kyota ku olit niin ihku <3
  ei sillä että olet ihku ja ehana ihan missä cossissa tahansa <333

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kira vois kyl olla kiva pitkästä aikaa. Mut toisaalta haluaisin ehkä tehdä sen sit ryhmässä nostalgiafiiliksillä. Katotaan mihin päädyn. ^_^

   Delete