Tuesday, 3 September 2013

Tracon lähestyy - cossi suunnitelmat10 (?) päivää Traconiin, joten on hyvä aika päättää vihdoin ne cossit. Kaidoh tulee lauantaille, niin kuin aikaisemmin sanoin. Ryhmästäkin on kuulunut nyt sen verran, että liityin mokoman facebook-ryhmään (Alistuttuani ensin siihen, että facebook-tili on ihan kätevä olla.) ja tapaamisen kellonaika ja paikka on sovittu. Kaiken kaikkiaan odotan ihan uteliaana, että minkälainen ryhmä tästä tulee.


Kaidoh oli sinänsä jo valmis, vanha cossi kun on, mutta päätin tehdä animen mukaan oikeanlaisen bandanan. Tein vähän normaalia bandanaa isomman, koska varsinkin peruukin kanssa normaalin bandanan solmimisen jälkeen jäävät päät ovat onnettoman lyhyet. Ja maalasin bandanan kuviot.

Sunnuntain osalta päädyin sitten lopulta Bilboon kuitenkin. Hiukset ovat takaa vähän lyhyemmät kuin mikä olisi ihanteellista, mutta kyllä niistä ihan kelvolliset hobitti-kiharat saa. Nyt muistan taas miksi yleensä suosin peruukkeja monen muun syyn lisäksi. Omilla hiuksilla cossatessa pitää kokoajan miettiä että millaiset ne ovat sitten conin aikaan ja lisäksi ne pitää laittaa coniaamuna. Melkein niin kuin joutuisi aamulla ennen conia muokkaamaan peruukin. Mutta Bilboa on sen verran kivaa cossata, että siedän kaiken sen hiustenlaiton ja korvien liimaamisen.

Ja olen todennut, etten voi enää kunnolla katsoa mitään ilman, että alan miettiä, että tuotakin voisi cossata. Toisinaan vain puolivakavissani kyllä, mutta kuitenkin. Olen loman aikana löytänyt muun muassa Doctor Whon ja BBC Sherlockin ja todennut, että "Hei, mun hiuksista sais melkein 11. Tohtorin hiukset! Ja lyhimmillään ne vois käydä John Watsonille!" (Niin mitä se valitus äsken omista hiuksista cosseissa taas olikaan? :D) Ja loman lopussa katsoin hirveää vauhtia Shingeki no Kyojinin, koska se oli yllättävän koukuttava ja nyt haluan sellaiset 3D maneuver gearin valjaat.

Mutta, yliopisto alkoi taas ja cossit ovat valmiit, joten en välttämättä enää tule tänne höpisemään mitään ennen Traconia. Nähdään siellä!

8 comments:

 1. Ihanaa nähdä Bilbo taas! Se sopi sulle niin loistavasti! Tivottavasti jaloilles ei vaan tule kylmä!

  SnK on kyl niin loistava ;3 Itsekki en kesänä siitä cossimassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulin kans miettineeks, et tuleekohan mulle kylmä. Ei sit voi mitään. :D

   Se on! Mä cossaisin varmaan Arminia, jos siitä cossaisin.

   Delete
 2. Yes Bilbo returns! :D Sopii sulle niin hyvin! <3

  En malta odottaa kunnes we meet again, Omppu-hotelli derppejä odotellessa! ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sitä on kiva cossata, jos ei muuta. :D

   En minäkään, varsinki ku kaikki postailee nyt cossi suunnitelmiaan. Hotelli derpit on aina parhautta. <3

   Delete
 3. Approovaan cossejasi todella paljon! Saatan tulla nappaamaan muutaman kuvan teidän Prince of Tennis ryhmästä jos vain sopii? ^^
  Ja sun Bilbo-cossis olen aina halunnut nähdä livenä, can't wait! x3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä vaan! Me yritetään saada 12-14 ajaks kaikki kasaan jonnekki ulos. (Hyvä ku itekki tiedän. :D) Et sillon kannattaa erityisesti metsästää meitä sieltä.

   Nyt tosiaan pääset näkemään sit senki. ^_^

   Delete
 4. Yhdyn kommenttivirtaan - Bilbo, jes! :D Tämän olenkin halunnut nähdä!
  Ja John! Approvaan hyvin vahvasti tätä, tee se, tee se! >8D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin joo, sä missasit Desun sillon.

   Heh, John olis kyl kiva. (Ja jos Bilbo kerran toimii, ni Johnki on mahdollinen. xD)

   Delete