Tuesday, 24 September 2013

Fanfest -aika kaivaa esiin ne ei-anime cossit

Fanfestiin on enää alle kaksi viikkoa!? Vastahan sitä ehti toipua Traconista. Fanfestistä on tulossa itselleni ehkä hiukan erilainen con. Yleensä en coneissa viihdy hirveästi ohjelmissa, mutta nyt yhtäkkiä conissa menee ainakin 15 ohjelmaa, joihin voisin mennä ja muutamaan niistä todella haluan mennä. Seuraava ongelma onkin sitten ratkoa mihin menen mieluiten ja haluanko kuitenkaan viettää ihan koko conia luentosaleissa istuen.

Cosseista toinen on aivan varmasti Spencer Reid. Toivon, että Fanfest olisi loistava paikka Reidille, koska animetapahtumien puolella Reid jäi melko yksinäiseksi. Itse asiassa se luento, joka käsittelee psykologiaa ja psykologeja tv-sarjoissa kuuluu ilman muuta suunnitelmiini ja Criminal Minds on yksi käsiteltävistä sarjoista. Laitan melkeinpä Reidin lauantaille, koska kyseinen luento on lauantaina ja se on myös pidempi päivä. Reidin cossaamisen hauska puoli on, että sen ei tarvitse koskaan näyttää samalta kahta kertaa peräkkäin. Valitsen vain hiusmallin omien hiusteni pituuden mukaan ja yritän löytää kaapistani (tai kirpputorilta) siihen sopivat vaatteet. Minulla on myös työn alla revolverin muokkaus Reidiä varten.

Todella nopea kokeilu arpien tekoa varten
Sunnuntaille meinasin ensin laittaa Bilbon. Päätin kuitenkin toisin, koska haluaisin tehdä Bilbolle jonkun uuden propin ennen seuraavaa conia ja tällä hetkellä ei opiskelun takia ole aikaa. Ja muutenkin Bilbon pukeminen on aina melko vaivalloinen prosessi (puhumattakaan siitä että saisin taas kulkea ilman kenkiä tai kehittämää itselleni jostain sopivan huomaamattomat varvastossut). Joten, vaihtoehdoksi nousi Tylypahka-ikäinen Remus Lupin, jota varten minulla on ollut kaappicossi iät ja ajat, mutta jota en ole koskaan saanut laitettua mihinkään coniin. Remus on yksi ikuisista suosikkihahmoistani, joten oikein mielelläni laitan tämän cossin.

Joka tapauksessa kuulostaa siltä, että Fanfest-cossini tulevat olemaan mukavimmat päällä pitkään aikaan. (Enkä ole ihan varma missä aion nukkua..?)
Fanfest is going to be a bit different for me, because for once there's so much nice lectures/panels that I'll have a hard time deciding on which ones to go to.
Saturday cosplay will be Spencer Reid from Criminal Minds, which is an older cosplay. He fits to the con a lot better than he did to more anime oriented conventions.
Sunday will be a teenaged Remus Lupin (from Harry Potter). At first I was considering Bilbo, but decided he's too bothersome and I'd want to do some more props for him first. But Remus is a longtime favourite character and I've never worn him to a con.
All in all it seems for once I'll have really comfortable cosplays.

6 comments:

 1. Kuten tiedät en itse ole menossa sinne mutta on varmaan sulle tosi mukava con ku tykkäät myös länsimaalaisista fandomeista! :D Pidä siellä sit oikein hauskaa ja ota kuvia läjän, odotan sitten coniraportia innolla ku Fanfest on varmaan hieman erilainen kokemus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se kuulostaa ainaki tosi hyvältä conilta. Yritän ryhdistäytyy kuvien ottamisen kanssa, yleensä unohdan aina. ^_^" Mut conraportin ainaki kirjotan.

   Delete
 2. Toivon että tulee mukava coni sinulla ja kuvia kaippaan sitten! Kiva nähdä minkälainen tapahtuma se on :)

  Piedä hauskaa sielä!

  ReplyDelete
 3. Oijoi Remus, yks mun lemppareista! Fanfest on kyllä loistava, itekin kun suuntaudun ehkä enemmän länkkäripuolelle katsomieni sarjojen kanssa.

  ReplyDelete
 4. Remus! HP cosseja ei koskaan voi olla liikaa... oisin itekkin halunnut Fanfestiin mut yh ei pääse. Toivottavasti siel on hauskaa! C:

  ReplyDelete
 5. Kiitti hyvän conin toivotuksista, pidän varmasti hauskaa! Ja kyllä, HP cosseja ei voi olla liikaa. (Ja niin paljon nostalgiaa siinä sarjassa. <3)

  ReplyDelete