Tuesday, 13 August 2013

Postin tuo, postin tuo...

Tracon alkaa uhkaavasti lähestyä ja posti toikin eilen rannekkeen tänne saakka. En ole vielä varmaksi päättänyt sunnuntain cossia, mutta lauantaina olen ottamassa osaa Prince of Tennis-ryhmään Kaidoh Kaoruna. En oikeastaan vieläkään ole kuullut ryhmästä paljoa sen jälkeen kun siihen ilmoittauduin, mutta ainakin se on mainostanut olemassaoloaan Facebookissa ja Anikissa, joten oletan sen olevan edelleen tapahtumassa ja että vanha cossini kelpaa vaikkei se sitten olisikaan yhtäpitävä muiden kanssa.

Ja näin Kaidohsta puheen ollen posti toi myös peruukin, jonka ostin Jäätyneeltä Enkeliltä. Tämä siksi, että entinen Kaidoh-peruukkini oli myös ensimmäinen peruukkini ikinä ja Punanaamio-laatua. Siten sen niskahiukset olivat pysyvästi säkkärällä. Päätin suosiolla ostaa uuden, koska lyhyt musta peruukki on melko monikäyttöinen. Peruukki oli selvästi liian pitkä, joten parturoin sitä sitten hiukan. Tosiaan tämä peruukki tulee käyttöön myös ainakin Katekyo Hitman Reborn!in Hibarille, joka oli ensimmäinen cossini ikinä, ja jonka melko varmasti laitan vielä joskus päälleni ihan jo nostalgian vuoksi. (Siksi bandanakuvan lisäksi piti kokeilla peruukkia myös ilman sitä.)


 Sori todella laadukkaista vessa-selfieistä ja meikittömästä pärstästäni, katsokaa vaan sitä peruukkia, that's the point.

Sunnuntain cossia en vielä ole päättänyt. Olisin kovasti halunnut laittaa Bilbon uudestaan päälle, mutta epäilen että omat hiukseni eivät kasva tarpeeksi Traconiin mennessä. Bilbo voidaan ehkä nähdä vaikka Fanfestissa sitten. (Ja haluan niin mennä katsomaan seuraavan Hobitin cossissa, en ole koskaan ennen mennyt cossissa leffaan, joten täytyy sekin ainakin kerran kokea.) Joka tapauksessa sunnuntaikin menee jollain vanhalla cossilla. Olen kyllä harkinnut nuoren Remus Lupinin (Pottereista) cossaamista, koska vaikka minulla on Remukselle kaikki tarvittava, en vain ole koskaan oikeasti käyttänyt pukua conissa. Mutta, katsotaan nyt miten sunnuntai-cossin käy.

2 comments:

 1. Toivotavasti se PoT ryhmä saadan paikalle ja kiva että peruukki kelvasi sulle! Katsotan maksu sitten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kai se ryhmä tulossa on.

   Jep, se oli ihan hyvä, otan rahat sit Traconiin.

   Delete