Wednesday, 2 January 2013

Menneen vuoden muistelua ja kuvia

Vähän myöhässä ja joka toinen ihminen tuntuu jo kirjoitelleen omat viimevuoden tarkastelunsa, mutta hypätään nyt vielä mukaan tähän.

Desucon Frostbite. Omalta osaltani Bleach-ryhmän viimeisiä isoja ja eeppisiä tapaamisia. Hienot iltabile-versiot Bleach-hahmoista.

Kikucon. Prince of Tennis cosseja ja hengailua kavereiden kanssa. Valitettavasti itselläni ei ole kuvia, S-senpailla ehkä olisi pari omnomnomHesburger-ruokaa kuvaa.

Ja joku antoi meille kortit PoT-ryhmästä. Olen ilmoittautunut Kaidohksi, mutta muuten en ole kuullut ryhmästä oikein mitään itseäni koskevaa.
Desucon. Kiinalaiseen syömään Bleach-ryhmän kanssa ja eeppistä Hakuouki-säätöä. Vietin varmaan puoli viikonloppua miettien "Ai tältä tuntuu käyttää hameita? Ew." Jotenkin joku sai puhuttua minut Animeconiin mihin en lainkaan ollut menossa.
 Suunnilleen ainoat kuvat Ukitakesta ja Raistlinista, mitä minulta koko conista löytyy!


Animecon. Tuskastuttavan pitkä ajomatka. Reid oli mukavin cossi päällä ikinä. Eeppistä, homoa ja sekavaa Hakuouki-photoshoottausta!


Tracon. "Missä tääl on lakanat? Nukutaan kaikki samas sängys." Lisää Hakuoukia. Kaikki rutisteli Leafmonin nenää. Pienenpieni Digimon miitti.Joten, kiitos ihan älyttömästi viimevuodesta! Kuvat on ryövätty vähän mikä kenenkin blogeista, pyydän anteeksi, etten jaksa selvittää joka ikisen alle kuka sen on ottanut.

7 comments:

 1. Kiitos siullekkin kuluneesta vuodesta siltä osin kun ollaan tunnettu >8D Olet kyl hieno ihminen, (LEAFMONIN NENÄ <3) Leafmon on aika badass tossa kuvassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olet hieno ihminen. <3<3
   Joo, Leafmon on badass! Aurinkolasien laittaminen pehmoleluille ja eläimille on vaan joku pakollinen klisee. xD

   Delete
 2. Kiitos tosi ihanasta (coni)seurasta koko 2012 vuoden ajan, olet kyl niin ihana ihminen että huh-huh. <3 Toivottavasti cossataan yhdessä myös tä vuosi!

  Traconin homokasasänky. <3 Harmi ku ei ole kuvia!! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin! Ja ihana olet sinäkin ja hienoa coniseuraa! Totta kai cossataan!

   Niinpä!<3

   Delete
 3. Sisäistä ilta repeilyä, kiitos! Oli mukava lukea sun parhat conimuistot <3

  Kiitos ihanasta seurasta myös, olet kyllä tosi mukava ihminen ja toivon sydämelisesti että jatketaan ryhmä cossausta ja pari cossausta tulevaisuudessa! Tule joskus käymään meidän luona täälä Suomessa (tai toisin päin) ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä oli kiva kirjottaa (ja kerranki siitä ei tullu kauheeta romaania ilman yhtään kuvaa...)

   Kiitos~ Suakin on ollu mukavaa nähdä coneissa ja olet hyvä tyyppi sinäkin! Joo, totta kai cossaillaan edelleen porukassa ku mahdollista ja mielelläni tuun käymään joskus ku kaikille vaan sopii. ^_^

   Delete
  2. Selvä, kiitos! Nähdän sitten taas!

   Delete