Saturday, 10 November 2012

Raistlin photoshoot

Siis se, joka pidettiin yli kuukausi sitten. Tiedän, olen ollut hidas tämän kanssa. Mutta sain vihdoin aikaiseksi pyydettyä kuvia Riniltä, jonka kanssa silloin shootattiin.

Paikkana oli siis Kuusiston linnan rauniot, jotka tarjosivat loistavan ympäristön Raistlinille kivimuureineen kaikkineen. Sinne vain oli hiukan ajamista autolla ja vastaantulijoilla tai liikennevaloissa viereen pysähtyvillä ihmisillä oli varmasti hämmästeltävää. Samoin kuin niillä muutamilla ihmisillä, jotka syystä tai toisesta olivat katselemassa raunioita tai kalastamassa rannassa.

Jouduimme kuvia ottaessa hiukan kiirehtimään, kun valo alkoi jo uhkaavasti vähentyä. Mutta itse asiassa minusta tuntuu, että se toi mukavaa tunnelmaa joihinkin kuviin, jos valotus oli hiukan tummalla Rinin kamerassa. (Ja kaavun väri näytti miellyttävämmältä, se on normaalissa valossa mielestäni hieman liian vaalea, joten hämärässä se näytti mukavan tummalta.)Kahteen viimeiseen kuvaan voisin hyvin kuvitella photoshopatun valon sauvan kärkeen tai muita efektejä kuvaamaan loitsua, mutta koska kykyni niin suurten muokkausten kanssa ovat hyvin vajavaiset, annan toistaiseksi olla.

Ja näin ohimennen, taidan olla Frostbiten cossin suhteen taipumassa Spencer Reidiin ihan puhtaasti fiilispohjalta. (Ja jompikumpi versio Saitousta riippuen siitä mitä cosseja muilla on mielessä.)

6 comments:

 1. Wow jumalauta ku maukas photoshoot location! Me gusta mucho!! <3 Hienoja kuvia!!

  ReplyDelete
 2. Hienoja kuvia! Myös hieno cossi vaikka en tunnekkaan hahmoa.

  Ja näin alustavasti voin sanoa, että itse yritän väsätä kimono!Okitaa Frostiin. Se sitten jää kysymykseksi kuinka paljon voin hengailla cossissa, koska jotenkin päädyin myös meidokahvilaan meidoksi. xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. ^_^

   Ok, hyvä tietää. Saitoulla mä sinänsä pidän enemmän kimonosta, mut western olis varmaan lämpimämpi ja mukavampi päällä.

   Sä pääsit meidoksi? Cool! Ja mystisesti oot varmaan kolmas tuttu ihminen, jonka oon kuullu ainaki yrittävän meidoksi. Hmm...

   Delete
 3. Aivan upea Raistlin-cossi! Ja dat location <33 so purrrfect :'3 Upeaa shoottia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. ^_^ Joo, se oli ihan loistava paikka. <3

   Delete