Tuesday, 8 January 2013

Kun Frostbite vaihtui Närconiin

Small English summary at the end just in case.

Pääsi tosiaan käymään niin, etten ollut tarpeeksi hereillä Frostbiten lippujen kanssa. (Olin ajatellut pyytää joululahjaksi, mutta mokomat loppuivat jo ennen joulua.) Coniin kuitenkin teki mieli päästä, enkä halunnut luottaa siihen, että onnistuisin haalimaan itselleni peruutuslipun Frostiin. Ja Valkoinen Samurai oli muutenkin hiukan houkutellut minua vinter Närconiin, joten se nousi ratkaisuksi. (Senkin kanssa oli tosin onnea, koska ensimmäinen erä lippuja oli loppuunmyyty, mutta uusia lippuja ilmestyi samana päivänä kun aloin moisia kaivata!)

Enkä kyllä ole erityisen pettynyt. Närcon on käsittääkseni isompi con kuin Frostbite ja olen jo aikaisemmin ajatellut jossakin vaiheessa haluavani nähdä muidenkin maiden coneja ja Ruotsista nyt on helpohkoa aloittaa. Lisäksi Närcon vaikuttaa hyvin organisoidulta; Conilipun, lattiamajoituksen ja bussilipun Tukholmasta coniin sai kaikki tilattua samalta sivulta ja heti printattua ulos.
Hiukan hankaluutta tulee matkanteosta con-bussille asti, siitä että ruotsin taitoni on varsin puutteellinen ja parista muusta käytännön seikasta, mutta uskoisin selviäväni.

Ja rahaa menee enemmän.
Mutta varsinaiseen aiheeseen. Uusia cosseja en tee Närconiin. Ei jotenkaan löydy inspiraatiota tällä hetkellä. Tai jos löytyy, cossi ei ole erityisen hyvä talviolosuhteisiin tai on liian kallis ja haastava tähän väliin tehtäväksi.

Perjantai: Ken Ichijouji (Digimon 02)Lauantai: Hajime Saitou (Hakuouki Shinsengumi Kitan)

Sunnuntai: Spencer Reid (Criminal Minds)
Mitäpä näistä nyt sitten olisi sanottavaa?
Ken on mukava talviconiin ja cossia on käytetty vasta kerran, joten se ansaitsee kyllä con reissun.
Saitou pääsee taas viettämään aikaa muutaman muun Hakuouki cossin kanssa. Jostain itselleni tuntemattomasta syystä pidän Saitousta enemmän ilman shinsengumi haoria, mutta haori varmaan lähtee mukaan siltä varalta, että tulee kylmä ilman sitä.
Reidin haluan tehdä uudestaan ehkä eniten näistä kolmesta, mutta laitoin hänet lyhyttäkin lyhyemmälle sunnuntaille, koska Reidin hieno puoli on, että vaatteet ovat ekstra mukavat ja normaalin näköiset matkustusvaatteet. Reid cossi muutenkin näyttänee erilaiselta kuin viimeksi, koska a) omat hiukseni ovat lyhyemmät kuin viimeksi ja b) käytän eri vaatteita kuin viimeksi. Ja haluan cossata Reidiä vielä kunnolla uudestaan Suomessa jossakin vaiheessa, joten lyhyt sunnuntai sopii hyvin.

That English summary I promised:
So, I was supposed to go to Desucon Frostbite (in Finland), but the tickets ran out before I tried to buy one. So instead I decided to give vinter Närcon (in Sweden) a try. I don't think I'll be disappointed though, Närcon sounds good. Maybe a bit more trouble with getting there and the fact my Swedish skills suck. And it gets more expensive for me.lol But still sounds good. ^_^
Cosplays will be Ken Ichijouji from Digimon 02 for Friday, Hajime Saitou from Hakuouki for Saturday and Spencer Reid from Criminal Minds for Sunday. You might have figured that much from the photos above though. So I'm not making new costumes, but I guess I could say they are new to Sweden anyway?

7 comments:

 1. MÄ OLEN NIIN ILOINEN ETTÄ TUUT MEIDÄN KANSSA NÄRCONIIN OHMAIGERD. <3
  Ja olet nyt näköjään päättänyt cossit myös, me gusta mucho näitä!! Ja Reid on kyllä hyvä sunnuntai-valinta koska normivaatteet niin ei tarvi miettiä sitten että missä/miten vaihtaa cossin pois conin jälkeen kotimatkaa varten. :)

  Odotan innolla Närcon Vinteriä! >8D Ja muista että ryhdyn mielellä tulkiksi sitten conissa jos vaan tarvit apua! xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. NIIN MINÄKIN!
   Jep, olin jo joku aika sit miettiny cossit, mut nyt ku on suunnilleen kaikki sinne menemisestä selvillä, ni uskalsin postata.
   Joo, yks iso syy miks valitsin Reidin (ja tykkään sen vaatteista muutenki).

   Muistan. ^_^ Ihmisten kanssa enimmäkseen selviää varmaan englannilla, mut saatan joutua kyselemään, et mitä jossain lukee yms.

   Delete
  2. <3 <3 <3
   Mulla on itsellä vielä sunnuntai epävarma että cossaanko ollenkaan. Nyt ku tiedän että otan junan mikä lähtee vasta sunnuntai iltapäivällä niin ainaki tiedän sen että voin olla conissa siihen asti kunnes se loppuu.. niin periaatteessa vois nyt harkita sunnuntai cossia. Tosiaan sen pitäis olla joku helppo, mielellään suhtkoht normivaate-cossi.. pitää miettiä. :)

   Joo, sitä just ajattelin. Jos tulee jotain lolruotsi!kylttejä ja pitää tietää mitä siinä lukee. xD Plus voin auttaa sua tilamaan ruokaa jos mennään syömään sit conin ulkopuolelle ja semmoista ~

   Delete
  3. Sunnuntai on tosiaan niin lyhyt, et ei mitään erikoista kannata. Ja aina voi tehä jonku peruukki+normi vaatteet version jostain hahmosta.

   Just sellasia kylttejä.xD Joo, kuulostaa hyvältä~

   Delete
  4. Ooh hyvä idea! xD *brainstorming*

   Yes, siinä tapauksessa autan mielellä. ^_^

   Delete
 2. Ihana että pääset talvi Närconin meidän kanssa, odotan innolla että saan nähdä sut taas ja sun cossit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä odotan kans innolla teijän näkemistä ja conia ja kaikkea!

   Delete