Tuesday, 30 August 2016

Se pakollinen "coni lähestyy"-postaus

Eli viikonloppuna on Tracon. Olen ollut koko kesän kesätöissä, enkä ole jaksanut edes koskea ompelukoneeseen tai pensseliin pitkään aikaan. Lisäksi muutin n. kuukausi sitten pois kotoa ja vieläkin on tavarat vähän levällään ja olohuoneessa tai makuuhuoneessa ei ole lamppua. Ompelukoneesta tai silitysraudasta nyt puhumattakaan. Työt loppuvat keskiviikkona ja gradukin painaa päälle. Yllättäen en siis jaksa Traconiin ruveta ompelemaan mitään.

Kesällä tutustuin Check, please! -nettisarjikseen. (Se on muuten aika nopea lukea. *wink wonk*) Kyseessä on sarjis college-ikäisistä jääkiekonpelaajista ja pienestä homosta ex-kaunoluistelijasta, Bittystä, joka liittyy kyseiseen joukkueeseen ja pitää videoblogia leipomisesta ja sittemmin myös jääkiekosta. Suunnitelmissani on cossata Bittyä Traconissa, jos vain ehdin parissa päivässä töiden loppumisen jälkeen kahmia kasaan kaikki puvun osaset.

Bitty on tosiaan tämä pieni vaaleahiuksinen kaveri.

 Periaatteessahan puku on aika yksinkertainen. Kunhan löydän jostain viininpunaisen edestä umpinaisen hupparin, johon voin painaa tiimin nimen ja logon, I'm pretty much set. Peruukiksi varmaan käy sama peruukki, jota käytin Mihashille, kunhan pesen ja kampaan sen.

Toiseksi cossiksi nappaan sitten varmaan kaapista jotain mikä inspaa sillä hetkellä. Nähdään Traconissa!

No comments:

Post a Comment