Thursday, 4 December 2014

Yukiconin melko olemattomat suunnitelmat

Heipä hei.  Vähän on ollut hiljaista täällä aktiivisimman conikauden loputtua. Roosan kanssa kuitenkin väijyimme itsellemme Yukiconin liput. Olen innostunut, koska missasin viime Yukin. Coni vaikutti hauskalta sen perusteella, mitä internetissä puhuttiin ja itsekin pääsin kokeilemaan Rantajaksoa, josta pidin kovasti. Bonuksena Espoo on minulle lähempänä (ja mahdollisuudet kaverin nurkissa nukkumiseen suuremmat) kuin Lahti, joten isoista talviconeista se on minulle se helpompi.

Ohjelmassakin näyttäisi olevan ainakin pianokonserttia ja cosplayluentoa (Jotka tietysti ovat päällekkäin...) sekä pari urheiluanimeluentoa ja cossikisaa, joihin voisin harkita raahaavani takamukseni. Ja ilmeisesti alkaneen trendin mukaisesti jotain mitä en muista ennen conissa nähneeni; conin organisoimaa jätti-twisteriä.

Cosseista ei totta puhuen ole mitään hajua. Olen parhaillaan conien ulkopuolisessa elämässäni siinä vaiheessa, että kirjoitan kandidaatin tutkielmaani ja jotain edistystä silläkin saralla on tapahduttava joululoman yli. En siis ainakaan mitään isoa projektia ryhdy ottamaan. Vanhoista puvuistani katselin Ken Ichijoujia, koska en Keniä niin montaa kertaa ole pitänyt ja villapaita-versio sopisi hyvin talvitapahtumaan.

Ei mul oo tommosta takatukkaa!
Jostakin nousi myös mieleeni How to Train your Dragonin Hiccup. Mieluummin tekisin pikkuisen ykkösleffa-Hiccupin, mutta hiukseni eivät välttämättä kasva tarpeeksi Yukiin mennessä. Kai peruukkikin on vaihtoehto, mutta kun omat hiukseni ovat niin kovin kätevät muuten...
Kakkosleffaa en ole vielä nähnyt, niin en osaa sanoa kuinka paljon vanhempi Hiccup on vaihtoehto, koska mm. nahka-armorit, joihin ei nyt ole aikaa. (Ja jos ette ole vielä huomanneet, tykkään cossata pallonaamaisia pikkupoikia.)

Lähiaikoina olen myös katsellut vähän Game of Thronesia ja olen kovasti tykännyt sarjasta. Kirjat hyppäsivät heti ylemmäs luettavien listalla. Olin muutenkin ajatellut, että voisin lukea niitä ennen Archipelaconia. Enkä nyt tietenkään voi olla katsomatta sarjoja aina cosplay silmällä, joten ainakin Brania ja Aryaa olen harkinnut. Harkitsen ehkä uudestaan, kun olen katsonut/lukenut vähän enemmän.

6 comments:

 1. Voi Ken! se olis kiva nähdä : D

  Ja kiva kun oot kattonu kans GoT:ta! Iteki olin menossa Archiin koska Martin, mutten nyt oo varma lähenkö sinne sittenkää vaikka lippu onki. Arya on käyny mielessä itelläki, samoin Margaery :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava tietää~

   En ollu jotenkaan saanu aikaseks, mut ku seurustelukumppani ja sen äiti sattu kattomaan GoT kerran, ni liityin seuraan ja tykästyin siihen.
   Mun mielestä Archipelacon vaan kulostaa tosi hauskalta jo ideanakin. Ja lippu oli kyl halpa.

   Delete
 2. Oijuijui Ken on niin osuva cossi sulle, tahtoo si kuvia ja halia niin paljon kuin sielu sietää si Yukissa <3 Otahan si töpselinenu-diksu mukaan *w* <33

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti~ Ken oli aina mun suosikki siitä kaudesta. Ja totta kai otan sen mukaan, se on tärkeä osa pukua. :3

   Delete
 3. Jee tuttuja Yukiin! (Kai huomasit kuka sitä pianokonserttia pitää vink vink se olen minä)

  Mekin ollaan porukalla menossa Archipelaconiin, ja minulla ja Chooichilla ainakin on GoT cossisuunnitelmia (minä Sansa ja Chooichi Margaery)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietinki, et oot tumblrissa maininnu jotain pianokonserttia aina välillä. Mut en tajunnu kyl kattoa.

   Oo, hyvä tietää. Mietin kans, et Archipelacon ois tietty täydellinen paikka GoT cosseilla.

   Delete