Sunday, 10 August 2014

Tracon suunnitelmat

Traconiin on vielä aikaa, mutta vaihteeksi minulla on jopa molemmat cossit päätettynä hyvissä ajoin.

Lauantaina on kuin onkin tiedossa Avatar: The Last Airbender -ryhmä. Ryhmään kuuluu näillä näkymin Sokka, Zuko, Toph ja gijinka!Appa sekä Mai, joka tosin ei Traconiin pääse tulemaan. Itse cossaan Zukoa ja nimenomaan kolmannen kauden versiota. Tämä tuntuu olevan Zukon cossatuimpia versioita, sillä a) helpot hiukset b) liittynyt hyvisten porukkaan c) tunnistettava ja helppo asu. (Täältä voi nähdä muita Zukon asukokonaisuuksia.)

Koska ryhmästämme kaikki eivät ole ommelleet paljoakaan, yritämme saada kaikkien puvut kasaan yhteistyöllä. Itselläni on jo kasassa housut ja keskeneräinen paita.

Sunnuntaille halusin laittaa Harun, sillä olen päässyt cossaamaan Harua vain ranta Yukissa ja cossi mielestäni ansaitsee toisen ilmestymisen conissa. Pohdin Harun eri asuvaihtoehtojen välillä. Halusin jotain melko helppoa ja jotain missä vaivalla tehdyt uimahousut näkyvät. Ja ehkä jotain mikä erottuu kaikkien Harujen joukosta edes vähän. Näin ollen päädyin Haruun uimahousuissa ja esiliinassa. Saa nähdä millaisen bindauskeinon kehitän tuohon. (Lisään hupparin jos tulee kylmä.)

6 comments:

 1. Esiliina-Haru, kuulostaa hyvältä :D itsellä meni koko beach-Yukicon ihan ohi ;__; miten aiot muuten toteuttaa Zukon arven? Uteliaisuuttani kyselen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä odotan, et siitä tulee hauska cossi.
   Harmi, siellä oli ihan hauskaa. Toivottavasti tulee uudestaan.
   Ajattelin ainaki kokeilla lateksilla ja nenäliinoilla millasta jälkeä tulee. Ja kattelen ehkä jotain tutoriaaleja et mitä muut on tehny.

   Delete
 2. Odotan kyl mielenkiinnolla että miten sä meinaat ton Zukon arven toteuttaa. :) Teetkö testipostausta? Mua vois kiinostaa.. *miettii random OC hahmoja*
  Enpä tienytkään että Harulla oli tommoinenki versio.. x)

  Ai niin muuten, mun piti kysyä!
  Mä ajattelin cossata Traconissa lauantaina Saitoua lipun kanssa ja, noh... miekat. xD Saanks mä lainata sun taas, pliis? ;_;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on hiukan kokeilemisen alla. Ainaki haluan siihen vähän kolmiulotteista rakenneta; Mun mielestä sellaset pelkällä värillä tehdyt ei oo läheskään yhtä vakuuttavia. Joo, voisin kyl tehdäkkin. ^_^

   Saat toki! Muistuttele vaan lähempänä conia ni muistan pakata ne mukaan.

   Delete
  2. Juu mun mielestä 3D effekti kannattaa, se näyttää sit enemmän oikealta kaikista kulmista. :) Wuhuu kiitos, odotan innolla!

   Uuu kiitos! <3 Joo muistutan sitten!
   Ai niin, missä sä muuten yövyt? Meidän porukalla on Omppu varattu Joelin (http://habalalala.blogspot.com/) kanssa joten toivottavasti sulla on kans majoitus jo hanskassa. :)

   Delete
  3. Jep. ^_^

   Joo, on mulla; Mennään conitutun (/kaverin kaverin) luo yöksi. Hyvä, et teil on paikka kans.

   Delete