Wednesday, 17 July 2013

Animecon -puissa kiipeilevä kissapoika ja taasko sunnuntaina sataa

Meikäläisen conimatka alkoi vasta lauantaiaamuna, toisin kuin monen muun, jotka olivat reissanneet Kuopioon jo perjantaiksi. Tämän seurauksena sain sitten herätä neljältä ja lähteä ajamaan. Matka oli luonnollisesti melko tylsä, kun yksinäni ajelin tunti kaupalla. Selvisin kuitenkin perille ja jopa löysin itselleni parkkipaikan, tosin harvinaisen ahtaan sellaisen.

Laitoin lopun cossin päälle autossa ja lähdin seikkailemaan conialueelle. Piakkoin törmäsinkin jo tuttuihin ja lyöttäydyin Valkoisen SamurainHasakitsukin ja Jäätyneen Enkelin seuraan melko pitkäksi aikaa. Myös Sairu-chan ilmestyi mukaan ja tällä porukalla kiertelimme myyntipöytiä ja conialuetta nyt muutenkin. Ja kävimme kaupungilla katsomassa mitä ruokapaikkoja oli lähellä. Minun tuli myös todettua, että maailma on pieni paikka, kun törmäsin sattumalta Turussa asuviin Harry Potter-miitti tuttuihin, jotka eivät edes olleet Kuopiossa conin takia!

Ensimmäinen tekemäni giffi ikinä, be proud!
Jossain vaiheessa sen hetkinen seurani lähti ostamaan jäätelöä ja päädyin JääränZkitsunYamachun sekä Palleron erittäin viihdyttävään seuraan. Kävimme jopa hiukan ottamassa puistossa kuvia ja minäkin sain sitten Kyosta muutaman. Saimme myös aikaiseksi hämärän cross-overin, jossa Orihime pelastaa puusta kissapojan.
Jäärä toimi kuvaajana.

Se pakollinen derp-kuva.

Onnistuin myös löytämään Valkoisen Samurain ja tupla Chizurut (Sairu-chanin ja Hasakitsukin) juuri kun nämä olivat shoottaamassa ja sain siis mukavasti lisää kuvia Kyosta, joita Desun jäljiltä olin jäänyt vähän kaipaamaan. Ja kiipeilin hiukan taas puussa. Ja pääsin myös hyödyntämään sitä että osaan suurin piirtein lyödä ja potkia, joten sain Kyosta kivoja treenaus/taistelu-poseja. Hiukan piti pitä huolta, etten nosta vasenta kättä liikaa naaman eteen.
Kuvaajana Valkoinen Samurai.
Jäätyneen Enkelin liityttyä joukkoon käytiin Hesellä ja palattiin sitten conipaikalle lähinnä lagaamaan ja olemaan väsyneitä. Tavattiin myös AisuMMWSevenTan ja Chooichi, joiden kanssa juteltiin jonkun aikaa sitä sun tätä.

Meikäläisen totally fabulous majoitus.
Väsymys tosiaan iski vähän kaikille päivän loppua kohti ja kun kaverit olivat lähteneet hotellilleen, ajelin minäkin Rauhalahden leirintäalueelle ja otin itselleni telttapaikan niin kuin olin suunnitellut. Pystytin teltan alueen reunaan ja valmistauduin nukkumaan menemiseen. Viereisessä teltassa kuului olevan muita conittajia puheenaiheista päätellen, mutta väsyneenä ja awkwardina ihmisenä menin vaan nukkumaan epämääräisen karaoken metelin kantautuessa jostain päin leirintäaluetta.

Karaoke onneksi loppui pian ja pientä palelemista lukuun ottamatta yö meni ihan mukavasti. Heräsin seitsemän maissa kun viereisen teltan ihmiset alkoivat osoittaa elonmerkkejä. Olin hiukan toivonut, että leirintäalueen keittiörakennuksessa olisi kattiloita, että voisin keittää itselleni nuudeleita aamupalaksi. Näin ei kuitenkaan ollut, joten mutustelin sitten raakoja nuudeleitani, jotka kanan makuisen mausteen kanssa olivat yllättävän hyviä, samalla kun laitoin Saitoun meikkejä.

Tavaroiden pakkaamisen ja cossin pukemisen jälkeen ajelin taas conialueelle. Olin sen verran ajoissa, että parkkipaikka löytyi tällä kertaa helposti. Harmikseni olin unohtanut ottaa Saitoulle valkoiset sukat, koska olin aikaisemmin pessyt ne kotona ja perjantai-iltana ne olivat vielä märät. En jaksanut lähteä etsimään kauppaa, joka myisi minulle sukkia, joten olin ilman. Ehkä Saitou nyt joskus kulkee ilman sukkiakin? Vaikka warajit eivät kyllä välttämättä ole mukavimmat jalkineet sellaisenaan.

Ensimmäiset tutut ihmiset, jotka löysin, olivat Jäärä ja muut joiden kanssa otettiin eilen kuvia ja ninjailinkin sinne viettämään aikaani. Siinä pysyinkin suhteellisen kauan seuraten muun muassa Pasila-ryhmän edesottamuksia ja ihmisten taakse hiippailevaa Slendermania.

Tosiaan vaihteeksi olin aika laiska ottamaan kuvia tai käymään ohjelmissa ja koko päivä meni lähinnä istuskellessa portailla kavereiden kanssa. Photoshootista oli kyllä puhetta, mutta uhkaavan näköiset pilvet pitivät meidät katoksen alla.

Sairu-chan taitaa vaihteeksi laittaa hattua takaisin.
Jossain vaiheessa, kun kävi selväksi että photoshoottia ei tulisi, kävin hakemassa autosta casuaalimmat vaatteet, joissa sitten olisi mukavaa viettää conin viimeiset tunnit ja ajaa kotiin. Päässäni nimesin kyseisen asukokonaisuuden hipster!Puuskupuhiksi, koska rusetti sen tavallisen kravatin sijaan.

Ulkona alkoi sataa kokoajan enemmän ja vaikka pääosin tykkään hirveästi sateesta, se osaa olla aika epäkäytännöllistä kesken conin. Kun yhdessä vaiheessa kävin autolla, jouduin kahlaamaan puoleen sääreen asti olevassa vedessä, kun sitä oli hetkellisesti kertynyt parkkipaikalle. Olin hiukan ärtynyt läpimäristä tennareista, mutta lopulta se oli myös aika huvittavaa. Eipä ole ennen näinkään käynyt.

Kierreltiin vielä viimeisen kerran myyntipöydillä ennen sen sulkeutumista ja  halittiin sitten kavereita sitä mukaan kun näiden piti lähteä. Viimeiseen asti hengasin tuttujen ihmisten seurassa aina siihen asti, että nämä nousivat conibussiin. Tämän jälkeen kävin ostamassa Mäkkäristä ruokaa, koska halpaa, ja aloitin pitkähkön ja tylsän kotimatkan.

20 comments:

 1. Oli tosi mukava nähdä sinuakin, ja anteeksi jos koita traumoja meidän jutuistamme!!! >8D vakuutus ei korvaa nniitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. JA TOI GIF ON IHANA!!! <3

   Delete
  2. Ehkä mä selviän ilman terapiaa, joten ei se mitään. xD Oli oikeesti kivaa hengata teiänki kanssa välillä.

   Thanks.Sen tekeminen oli kivaa. ^_^

   Delete
 2. Aivan upea giffi! XD Ja oli muuten todella mukava tavata sinutkin vihdoin, kiitos seurasta :'3 <3

  Sun hattus oli kiva!! >8DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti~ Ja oli mukavaa tavata, joo, ku kumminki ollaan toistemme blogejaki stalkittu ja silleen.

   Mä huomasin. ^_^"

   Delete
 3. Tuo gif!! xD
  Ja Kyo kuvat muutenki! <3

  Agjsgjagj tätä oli niin mukavaa lukea jostain syystä! :D Ja sun telttamajoitus on niin boss. xD Harmi ettet pystynyt keittämään nuudeleita.. vaikka ei ne pahoja ole raakoina myöskään.

  Sun hattua oli mukava pölliä. xD Kiitos seurasta! Harmi ku sunnuntaina sää oli gaggeli joten emme saanet shoottia aikaiseksi.. oh well, kenties joskus toiste?

  lololo sekava kommenti on sekava. xD Mutjoo, ahgjdgjsha kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti~ Ja kiitti kuvaamisesta!
   You're welcome sen seuran suhteen. Ja tosiaan harmi sitä säätä, tätä se joskus on.

   Ja ei se mitään, kommentit on kivoja, oli ne sekavia tai ei.

   Delete
 4. Paras gif on paras. Ja apua oletko sinäkin pottermoresta Puuskupuh? : DDD *random kysymys on random*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :D Juu, olen tosiaan Puuskupuh. olennainentieto.com

   Delete
 5. Toi gifi ja Kyo kuvat <3

  Kiitän tosi hauskasta seurasta ja toivotavasti sinulla meni kotimatka hyvin >:

  ReplyDelete
  Replies
  1. ^_^
   Kiitti seurasta sullekki ja tylsä ja turvallinen oli kotimatka.

   Delete
 6. AWWW toi GIF!
  Oli tosiaan mukava hengata ^_^ Ja hyvä ettet saanut pysyviä traumoja meidän seurasta. >8D

  BTW, mul on melkein samanlainen hattu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mul oli hauskaa, en ihan niin helposti traumatisoidu. :D

   Hats are cool.

   Delete
 7. Kiitoksia seurasta, oli kivaa! :3 Mauton huumori on mautonta, ehkä ensi kerralla pitäydyn sivistyneissä jutuissa (ja pah) XD
  Raakoja nuudeleita... täytyypä koittaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. E heh, kyllä ne huonot jutut mua ainaki nauratti. :'D

   Ne oli yllättävän syömäkelposia, varsinki sen maustepussin kanssa.

   Delete
 8. Kiva oli suakin nähdä conissa!
  Sitä vielä piti kysyä, että mitähän kokoa sen sun bindaushommelis on? Päätin nyt, etten ala leikkimään millään ideaalisiteillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sua kanssa ^_^

   Taitaa olla M kokoinen ja Tri-top malliltaan. Mut kannattaa ottaa omat mitat silleen ku siellä sivulla jossain neuvotaan. (Ja amerikkalainen sivusto kun on, niin vissiin yksiköt on tuumissa.)

   Delete
 9. Oli kivaa nähdä taas ja jutella, törmäillään tulevissakin coneissa!

  Kyo-kuvat on tosi hienoja, ja gif on ihan mahtava :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ilman muuta törmäillään!

   Kiitti. ^_^

   Delete
 10. Myöhäiset kommentit on myöhäisiä.. Toi sun Hipster!Puuskupuh oli kyl loistava ja oot nii sulonen Kyo! >__<

  ReplyDelete