Saturday, 6 July 2013

Viikko Animeconiin?

Niin että nyt olisi ehkä minunkin hyvä aika tulla tänne sanomaan, että ranneke putosi postilaatikkoon pari päivää sitten ja suunnitelmani on jälleen huristella Kuopioon conittamaan. Tämä tuntuu melkein toisinnolta viimevuodesta, jolloin en ollut ajatellut mennä, koska niin kaukana, mutta sitten jotenkin päädyin kuitenkin lähtemään, koska kaverit ja seuraavaan coniin olisi muuten ollut surullisen paljon aikaa. Majoitus suunnitelmani on hiukan aukokas, mutta ajattelin ensimmäisen conipäivän jälkeen ajella leirintäalueelle jossa viimevuonnakin olin ja siellä sitten miettiä kaivanko takalaatikostani teltan, jonka toivon mukaan olen muistanut pakata vai otanko pikkuisen mökin, jos sellaisia yleensäkään on vapaana. Ja aina sitä voi autossakin nukkua? Hiukan extreme-matkailua tämä, mutta varmasti jokin onnistuu.

Cossit sitten... Mitään uutta ei näin lyhyellä varoitusajalla tule, eikä oikeastaan olisi muutenkaan ollut mitään huiman pakottavaa inspiraatiota mihinkään tiettyyn. Tietääkseni porukka on cossaamassa Hakuoukista, joten kimono!Saitoun voisin ottaa mukaan. (Uudet sandaalit voisin yrittää vääntää, koska edelliset alkavat olla hyvin kuluneet. En nyt sitten tiedä minä päivänä kaikki muut sitä Hakuoukia cossaavat, mutta elän hämärässä käsityksessä, että sunnuntaina?

Toiseksi cossiksi ajattelin ottaa Kyo Sohman, koska Desu-perjantai ei ollut paras mahdollinen päivä uuden cossin käyttämiselle, joten Kyo ansaitsee hiukan enemmän conittamista. Kyo oli hirmuisen mukava cossi ja kiva cossattava ja voisin haluta Kyosta kuvia enemmänkin. Joten Kyo olisi sitten lauantain cossi ja se onkin onneksi ihan hyvä cossi autolla ajamiseen, joten ei conissa sitten tarvitse niin paljon vaihdella vaatteita.

Ja näin sivuhuomiona toisenlainenkin ranneke saapui jokin aika sitten. Kyseessä on Fanfestin ranneke. Fanfest on lokakuussa oleva fandom coni, joka kuulosti hirvittävän houkuttelevalta, joten ostin lipun, etten ainakaan jää ilman. On vielä auki saanko jostain seuraa arkielämän kavereista tai näiden kavereista, mutta Fanfest olisi loistava paikka länsi-fandomeiden cosseille, jotka animeconeissa ovat jääneet vähän hukkaan (Reid... ja Raistlin myös) tai joita ihan muuten vaan olisi kiva pitää uudestaan (Bilbo). Ja näin Turun lähistöllä asuvalle Helsinki on mukavan (=ei kovin kalliin) matkan päässä.

6 comments:

 1. Hei, ainakin minä olen eksymässä fanfestiin, jos kaipaat jotakin seuraa! : ) Kannattaa tulla paikalle, etenkin jos ranneke jo löytyy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, kiva tietää. ^_^ Siihen on onneks viäl niin paljon aikaa, et ehtii vielä ihmetellä kaikkia niitä käytännön asioita sinne menemisestä.

   Delete
 2. Minulla vähän harmaat käsitykset muista Hakuouki-cossaajista, mutta itse juuri sovitin Kaorua ja nyt tekee todella mieli kyllä laittaa se päälle sunnuntaina 8))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun Kaoru ois kiva nähdä muutenki ku kuvissa!
   Noh, toivottavasti selviää et onks jotain Hakuoukia tulossa ja koska.

   Delete
 3. Olen niin iloinen että tulet myöskin Animeconiin! Ja voin sanoa että (mun käsityksen mukaan) Hakuouki-ryhmä on sunnuntaina.

  Aah, Kyo! Harmi ku itse en ole Kazumaa cossaamassa Animeconiin mutta photoshoottaan sua mielellään koska uusi kamera!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ^_^ No, ehkä mä sit laitan Saitoun sunnuntaina.

   No, Kyo onneks toimii ihan hyvin yksinki. Ja shootti ois kiva! (On aina bonusta ku kuvaajaki tietää sarjan; Helpompi saada hyviä kuvia.)

   Delete