Tuesday, 11 June 2013

*helpottunut huokaus*

Kaikki desucossien välttämättömät osat ovat siis valmiina. Sanon välttämättömät, koska haluan edelleen tehdä oranssin pehmokissan Kyolle.

Mutta asioihin, jotka ovat valmiita. 

Bilbon napit onnistuivat ihan ok. Oli haastavaa saada ne joustamattomasta muotista ulos ehjinä ja suurin piirtein siisteinä. Internet neuvoi laittamaan perunajauhoja muottiin että irtoaa paremmin ja kyllä se vähän auttoi. Taakse tulevat lenkit ovat jotain epämääräisiä pieniä metallilenkkejä, jotka tökkäsin fimoon pystyyn ja tökin sitten fimoa siihen peittämään sitä alaosaa. Uunista tulleet napit maalasin messingin värisellä (ja mustalla) pienoismalli maalilla. Ja rikoin yhden ylimääräisen napin kokeillakseni kuinka hyvin nappi kestää. Kyllä se lenkki irti lähti, mutta ei ihan helposti sentään.


Bilboa pitäisi vielä testata kokonaan päälle. En ole vielä kokeillut kihartaa hiuksiani, liimata korvia tai jalkakarvoja paikoilleen ja laittaa meikkiä. Olisi ehkä mukavaa tehdä tämä kaikki kerran ennen coniaamua. Jos ei muuta niin tietääkseen miten kauan siihen kaikkeen suunnilleen menee.


Kyon housut olivat suhteellisen iso projekti. Halusin tehdä ne itse, koska ensinnäkin niissä on ihmeelliset taskut ja vielä ihmeellisempi osa, jonka olen ristinyt buttstrapiksi.
Hienot kaavojen tekotavat osa 2Kaavat repäisin teipin avulla vanhoista housuistani, jotka olivat sopivan malliset, mutta väärän väriset. Sitten vaan lisäsin taskuja yms. tarpeen mukaan. Tähän kului kuitenkin yllättävästi monta päivää. Ja tajusin muuten että tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun olen tehnyt housut cosplayta varten jos hakamoita ei oteta lukuun.

Rannekoru on tosiaan punavalkoinen, koska pyrin menemään mangan mukaan.


Paidan päädyin vaan ostamaan ja pienentämään hiukan. Kyon paita on jostain syystä hirmu lyhyt, joten niin on meikäläisenkin. Vilauttelen sitten mahaani aina kun nostan käsiä. ^_^"
Niin ja hei, en vieläkään ole ihan varma mitä cossaan sunnuntaina. Vahvin ehdokas on western!Saitou.

3 comments:

 1. Bilbon napit onnistuivat hienosti! :D Itse suosittelisin myös että teet Bilbolle vielä test-runin jos ei muuten niin edes sen takia että voit varata sitten conipäivällä riittävästi pukeutumisaikaa sille. Veikkaisin että siihen menee aikaa. xD

  *reps* Buttstrap! :'DD Niin paras nimi!!
  Tykkään myös tosi paljon siitä että sinäki teet mangaversion koska mun Kazuma edustaa mangaversiota myöskin. :) JA OMFG SHKJFDSGKJAKJG OLET NIIN BEST KYO! Mä vähän (tai no, aika paljonki) kuolin ku näin tuon kuvan, ihan täydellinen!! <3 Nyt iski conihype OVER NINETHOUSAAAND, en malta odottaa shkjfgjhs!

  Nyt kyllä tuli niin boostia että jaksaa alkaa matkalaukkua pakkamaan jo nyt, pakko pakata ku torstaina on jo lähtö! Muista sit poimia mut Sibbetalon edestä perjantaina. Ilmoitan sulle sit puhelimitse varmaan milloin alamme olemaan Lahdessa. :) CAN'T WAIT OHMAIGLERB ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen kans et menee aikaa, varsinki ku hiustenlaitto ja meikkaus ei suju multa kovin nopeesti. xD

   Se on osuva nimi. Ei kyl aavistustakaan miks niis housuis on semmonen...
   Siks just tein manga-version. (Plus pidän mangasta enemmän ku animesta anyway.)
   Kiitos! ^w^ asdfghnjkhmopbyni Ei tajua et coni on niin pian. Ihan kohta~ Ja totta kai muistan hakea sut.

   Joo, Bilbo pysyy lauantailla koska pisin con-päivä.

   Delete
 2. Ai niin, unohtui!
  Olis kyl tosi hauskaa jos olisit western!Saitou lauantaina koska silloin mä olen kimono!Saitou. 8D Mutta ymmärrän jos haluat olla Bilbo lauantaina.

  ReplyDelete