Sunday, 3 June 2012

Raistlinin sauva ja muovailumassa

Missä kunnossa Raistlin-cossini siis onkaan?
Löysin loppujenlopuksi punaista samettia, ehkä hiukan vaaleamman sävyistä, kuin toivoin, mutta kun tuota kangasta tässä on katsellut, ihan hyvältä se oikeastaan näyttää. Ja se tuli sen verran kalliiksi, että alkoi mietityttää olisiko pitänyt ostaa jotain muuta kangasta kuitenkin. Mutta ostettu mikä ostettu ja ainakin se on nyt lähellä sitä mitä halusin. ^_^
Kaavat piirsin vanhan T-paidan avulla ja huomenna pääsen sitten ompelemaan. (Koska alakerta ja ompelukoneen sisältävä vanhempien makuuhuone on totaalisen Kreikan-matka-pakkaamisen vallassa.)

Joten tänään sitten puuhailin enemmän velhonsauvani parissa. Olin jo aiemmin käynyt etsimässä metsästä kepin, joka oli suurin piirtein suora ja sopivan pituinen jne. Hioin sen pintaa vähäsen ja yritin saada sitä tummemmaksi ruskealla puuvahalla, jota iskän autotallista tällä kertaa löytyi ja se kuivui koko eilisen päivän.

Tänään teippasin lasipallon kevyesti paikoilleen, niin että saisin sen irti ja periaatteessa vain lätkäisin valkoista muovailumassaa päälle ja aloin muotoilla sitä joksikin, mikä voisi näyttää lohikäärmeen jalalta.
Se näyttää pienen ja läskin lohikäärmeen jalalta, mutta olen itse asiassa aika tyytyväinen siihen. Lasipallokin lähti nätisti irti ja jätin tuon kuivumaan ilman sitä.

Toivon hiukan, että tuo irtoaisi vielä sauvan päästä kuivuttuaan, koska silloin olisi ehkä mahdollista joko vielä ennen conia tai myöhemmin lisätä sauvan sisälle elektroniikkaa niin että siihen saisi valon päälle. Iskä jopa sanoi, että siihen saisi hienon magneettitoimisen kytkimen. Eli toisin sanoen ei rumaa nappulaa, vaan eeppinen käden vienti (kätketyn magneetin kanssa) sauvan lähelle sytyttäisi valon!

Raistlinin vyöstä riippuu kaikenlaisia härpäkkeitä pienistä pusseista sulkiin ja luihin. Joten kun nyt kerran aloitin muovailumassalla leikkimisen, muovailin saman tien pienen kallon ja luun vyöhön ripustettavaksi.


Toivon kovasti, että saisin tämän valmiiksi nopeasti, koska tekisi mieli lähteä Lahteen jo torstai-illaksi, vaikka periaatteessa ehtisin ihan hyvin vaikka lähtisin vasta perjantaiaamulla.

3 comments:

  1. PIENI LÄSKI JA SÖPÖ JALKA TUITUI <3 ja eeppinen MAGIC HAND OVER THE BALL ja valotaika! Toivottavasti saisit sellaisen siihen olis niin mahti! Ja kaikkia pieniä luita~ Tulee mahtava cossi siitä!

    ReplyDelete
  2. Oooh hienolta näyttää ja toi 'valotaika' juttu, jos saisit sen toimimaan, olis niin magee!!

    ReplyDelete
  3. ^_^ Kiitti molemmille. Joo, se ois niin eeppinen! En vaan tiiä riittääkö aika ja tarttisin siihen paljon apua iskältä tai pikkuveljeltä.

    ReplyDelete