Tuesday, 19 June 2012

Hiukan myöhäinen Desu-postaus ja Animecon pohdintaa

Eli tosiaan nyt vasta pääsin tännekin kirjoittelemaan Desusta. Valitettavasti kuvia ei irtoa, koska olen kroonisen huono ottamaan kuvia coneissa. Se jotenkin aina unohtuu. Joten sitäkin enemmän arvostan sitä, että edes joku ottaa kuvia ja yritän parantaa tapani.

Käytännössä koko conin kuljin Valkoisen SamurainJäärän ja Sukan kanssa, samassa Omenahotelli-huoneessa kun oltiin ja muutenkin suurelle osalle päivistä oli samoista sarjoista cosseja luvassa. Kiitos loistavasta seurasta koko conin läpi ja kaikesta epämääräisestä derpistä. <3

Mutta siis, perjantaina oli Bleach-ryhmän päivä ja itse conissa tuli oleiltua hiukan vähemmän, kun ryhmän tie vei kiinalaiseen syömään ja päivä oli muutenkin surullisen lyhyt. Oli ihan mukavaa olla suuressa porukassa ja nähdä edes vilaukselta kaikkia vanhoja tuttuja. Kasvomuistini vain on valitettavan huono, joten minulla menee aina hetki tajuta, kuka taas oli kukakin. Mutta kun porukan taas oppi muistamaan, oli mukavaa muinakin päivinä nähdä heidän muita cossejaan.
Academy Ukitake oli oikein mukava cossi päällä. En tiedä tunnistivatko ihmiset hahmoa, mutta kenties ison Bleach-ryhmän mukana kulkeminen toimi vihjeenä?

Seuraava aamu alkoikin sitten suurella meikkaamisoperaatiolla. Onneksi sentään Raistlin pukeutuu mukavaan pitkään kaapuun, niin ei tarvinnut värjätä kultaiseksi kuin kasvot ja kaula ja kädet. Sauva otti hiukan damagea jo matkalla, kun junassa huomasin, että lasipallo sauvan päässä oli käytännössä irti. Onneksi oli kontaktiliimaa mukana, joten sain sen heti liimattua uudelleen.
Olin iloisesti yllättynyt, että ihmiset tunnistivat hahmoa ensinkään. Oli hienoa kuulla, että ihmiset pitävät hahmosta ja kirjoista tai että toin mukavasti mieleen teini-iän fantasiakirjojenlukumaratonit. xD

Sunnuntaita ja Hakoukia olin odottanut ehkäpä kaikkein eniten, varsinkin kun jo lauantaina törmäsimme Haradaan ja Shinpachiin, jotka osoittautuivat loistotyypeiksi. Saitou oli oikein mukava cossi, sekä vaatteiden, että hahmon luonteen puolesta. Siinäkin määrin mukava, että Saitouta pitää ilman muuta cossata uudestaan. Voisi vaikka tehdä shinsengumi-haori -version. Pikkuinen photoshoottimmekin oli oikein mukava, vaikka Saitou on kyllä harvinaisen tylsä poseeraamisen suhteen.

Conissa kaveri lupaili photoshoottia ainakin Raistlinista ja ehkä Saitoustakin. Joten kuviakin on tiedossa jossain vaiheessa. ^_^


Ja tietysti conin jälkeen jäi valtava con-krapula ja ehkä eniten halu cossata Saitouta uudestaan mukavassa Hakuouki-porukassa. Olen tässä yrittänyt katsella Animeconia. Ongelmiksi nousee Kuopioon kulkeminen ja majoitus. Lattiamajoituspaikat ovat kaikki menneet, joten mistä suhteellisen halpa majoitus? Tällä hetkellä paras vaihtoehto mihin pystyn on tämä:
Omalla autolla Kuopioon. Mukava viitisen tunnin ajomatka ja bensa tulee kalliimmaksi kuin juna opiskelijakortilla. Autolla liikkuessa voisi ottaa majoituksen jostain kauempaa ja hyvällä tuurilla halvemmalla siis. Jotain leirintäaluetta tuli ainakin katseltua toiveikkaasti. Äiti tosin sanoi tarvitsevansa autoa mahdollisesti, koska sillä on kesällä työvuoroja viikonloppuisinkin toisin kuin yleensä.
Ja tässä aloin tietysti pohtia, että rahaa tulee ainakin menemään vielä Kyouraku Shunsui -cossiin, jonka olen Traconiin päättänyt tehdä ja tietysti Traconiin itseensä... Suostuisivatkohan porukat maksamaan syntymäpäivälahjaksi yhden coni-matkan tai kankaita muutamaan haoriin ja kimonoon... xD

6 comments:

 1. Yay desuraportti tuli. <3 Kiitos mahtavasta seurasta ja ku jaksoit huolehtia aina ku vammasin. ;A; Oot ihana!
  Jajaja Hakuouki-sunnuntai oli kyllä niin me gusta että mullaki kauhee con-krapula päästä teidän kans hillumaan uudestaan! (vaikka viime viikonlopun derppailinki Uppsalassa Hijikatana ja Saitouna olol)

  TUU ANIMECONIIN! >D
  Jos tuut autolla niin nuku vaikka siinä niin ei ainakaan tuu majoituskustannuksia TROLOLOLO eikumitääh! xD Muuten, tä on vähän kaukaa haettu mutta jos on vielä jotain ei-perseen-kallista hotellia conin lähistöllä niin voisin kenties uhrata mun ilmaisen nukkumapaikan ja Ishida omansa niin voitaisin kolmestaan mennä hotelliin? Idea vaan.

  PS. vois jutella paremmin jos tulisit meseen ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sain tämmösen viäl kirjotettua.
   Pleasure's all mine siitä seurasta ja tottakai kaverista huolehditaan. <3

   Mä itseasiassa harkitsin tota auto juttua. Jos vaan saisin auton jonnekki niin, et pääsisin johonki suihkuun. xD
   Mä en ihan hirveesti tykkää siitä, et uhraisitte ilmaset paikkanne, mut katotaan.

   Delete
  2. Awww khiitus. ;A; <3

   Hahah luin sun ajatukset! XD Ja joo mullaki kävi mielessä että miten suihkun kans jos autossa nukkuu..
   Joo, pitää katsoa. Siks ajattelin koska äiti todella haluais että minä ja Jäätynyt Enkeli (Ishida) oltaisiin samassa nukkumapaikassa.

   Delete
  3. Lol, taas me ajatellaan samalla tavalla. xD

   Juu, ihan ymmärrettävää, et te yövytte samassa paikassa.

   Delete
 2. Kiitos viel mahtavasta Desusta :3 Oli kyl ihana kokemus ja suhunki tutustua paremmin!

  Ja mie ainakin olen omalla autolla Kuopioon menossa badammttsshhh johtuen että sinne ei ole tappopitkä matka täältä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :3 Jep, conissa tutustuu aina paremmin. ^_^

   Mulla taas on pitkä matka, mut auto on muuten niin kätevä.

   Delete