Sunday, 24 June 2012

Animecon, here I come! ...I guess.

Olen tässä monta päivää pohtinut Animeconia. Lähinnä "Onko rahaa/Haluanko käyttää sen tähän?" vs. "Entä jos missaan jotain eeppistä?/Haluan nähdä kavereita siellä./Haluan cossata Saitouta uudestaan ja tavata muita Hakuouki cossaajia." Tänään sitten päädyin siihen, että kyllä sitä rahaa nyt sen verran on. Mieluummin kavereita ja vähän rahaa kuin rikas ja forever alone. :DD

Joten coni-ranneke on tilattu ja mökki leirintäalueelta varattu. Ja lupa ottaa äidin auto siksi viikonlopuksi. Pitkä ajomatka hiukan huolestuttaa, varsinkin sitten väsyneenä conin jälkeen takaisinpäin, mutta se on sitten sen ajan murhe. :D

Eli Saitou Hajime tulee mitä ilmeisimmin sunnuntaille, jolloin on jonkinlaista Hakuouki-ryhmän tynkää tiedossa. (Correct me if I'm wrong.) Voisin tässä vielä tehdä Saitoulle shinsengumi-haorinkin. Vaikka jostain syystä pidän Saitoun ulkonäöstä enemmän ilman haoria. Dunno why... Mutta toisaalta haori on hieno, haluan sellaisen joka tapauksessa. (Miten niin ajattelen sekavasti. xD)
Lauantain cossi ei ole vielä mitenkään varma. Harkinnassa on Saitoun cossaaminen sinäkin päivänä.
Toinen harkinnassa oleva olisi Dr. Spencer Reid Criminal Minds -tv-sarjasta. Olen pitänyt sarjasta niin kauan, kuin sitä on Suomen televisiossa näytetty. Koska sarjamurhaajat ovat mielenkiintoisia ja Reid on äärettömän suloinen ja toisinaan huvittava kaikkine socially awkwardeine hetkineen. (Ja koska olen itse socially awkward, eiku mitäh...)

Reidin cossaaminen olisi tavallaan yhtä aikaa helppoa ja vaikeaa. Koska Reid vaihtaa vaatteita suht usein sarjan aikana, geneerinen kauluspaita-kravaatti-villaliivi yhdistelmä varmasti toimisi. Ja omista hiuksistani pystyisi ehkä vääntämään jonkin Reidin hiustyyleistä.

Hankalaksi taas tulee joltain muulta oikealta ihmiseltä näyttäminen. Koska let's face it, minulla ei ole noin miehekkäitä kasvoja. Joten tämä vaatii parempaa meikkausta/maskeerausta kuin ihan vaan perus "nätti anime-mies"-meikki. Tästä tulee myös ongelmaksi hahmon tunnistettavuus. Ainakin voisi tehdä tuollaisen vyöllä olevan FBI-henkilökortin. Yksi vaihtoehto olisi myös tehdä FBI-luotiliivit.

9 comments:

 1. SAITOU-SAN!!!! <3 ihanaa että pääset liittymään joukkoomme!!! <3 Mieluummin rikas ja ystäviä itseasiassa LOLOLOLOL >8D mutta cossaajalle mahdoton tilanne, joten otetaan ne ystävät sittenki ennemmin!

  Millä leirintäalueella sie oikein majoitut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa joo. >:D

   Rauhalahti. (lol, ei satu olemaan just ne teijän huussinne?)

   Delete
  2. Joo se on just ne meidän huussimme >8D LIKE A BOSS

   Delete
 2. YAY OMG SÄ TUUT ANIMECONIIIIIIIIINNN ~~~ <3<3<3

  Hahaha, "Mieluummin kavereita ja vähän rahaa kuin rikas ja forever alone", päivän quote. :'DDD

  Ja ööhöh Saitou!! <3 Sit meitä tulee olemaan kaks Saitouta TROLOLOLO (jos en ole durp ja vaihdan sittenki Hijikataksi lol) Mä ainaki otan oman shinsengumi haorini mukaan ~

  Ja tosta toisesta tyypistä mulla ei oo hajua mutta tiedän että 'oikean ihmisen' cossaaminen on siitä paljon hankalampaa koska... no... oikealla ihmisellä on myös oikeat kasvot ja jos hahmolla on hyvin perusvaatteet niin tulee luultavasti se "no kuka sä oot?" ongelma. =/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päivän quote todellakin. xD

   Tupla-Saitou ois kyl aika trolli, varsinki jos liikutaan yhdessä. xD

   Jep, just toi muaki huolestuttaa. =/ Varsinki, ku meikkaaminen ei todellakaan oo mun vahvin osa-alue.lol
   Noh, ehkä mä teen itelleni hienot luotiliivit ja toivon, et ne lisää hahmon tunnistamista tai ees kiinnittää enemmän huomioo ku normi-vaatteet.

   Delete
  2. No ON! xD

   No aika varmasti liikutaan TROLOLO ~

   Totta. Ei oo munkaan. lol
   Yeah, kunhan joku tunnistaa niin on asia hyvin. XD

   Delete
 3. Saitoou ~ <3

  No olis kaks Saitouta vähän trollia, mutta ehkä Valkoinen Samurai pysty vettämään Hijikata sitten saa sen nähä. Ja tuosta Criminal Minds hahmosta, tosian että realisti hahmo tulle hankalaksi kuin se on vain...noin...realisti xD

  Mutta jos haluat toki cossata sitä niin cossamaan vaan, mutta saat pietä peukkuja pystyssä että joku tunnista. Jos on tyypejä ketä on katsonnu sarjan niin varman joku sitten tunnista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. trololo~ Varsinki, ku meil on molemmilla ihan hyvä Saitou-cossi, ni ihmiset ei niin paljon vois olla silleen, et "Toi toinen on pal parempi"

   Tosiaan, mä oon vaan ilonen, jos joku sit tunnistaa mut lauantaina. Sentään Criminal Mindsia tulee telkkarista, joten moni on voinu joskus nähä, vaikkei varsinaisesti ohjelmasta välitäkkään.

   Delete
  2. Joo saa nähä jos Valkoinen Samurai vaihta cossia, sanoi jotaki että se ehkä vettä Hijikata mutta en uskalla sanoa vielä tarkaan.

   Joo, ymmärän semoisessa cossisa toivo vaan että JOKU tunnista, jos muka töllössä olema ohjelma niin varmaan joku sattunu katsomaan joskus. Voi käydä niin että joku löytä sun cossin myöhemmin kans ja innostu että cossasit sarjasta (no ainaski mulle on käyny Kratoksen tilassa).

   Delete