Wednesday 23 May 2012

Shoppailua ja peruukin muokkausta

Elikkä eilen lähdin kaupungille pelkästään metsästämään cossin osia. Ostin nauhaa Saitoun katanoiden kahvoihin ja löysin alennusmyynnistä kaulahuivin, joka käy Saitoulle. Yritin myös katsella kangasta, joka voisi olla hyvää Raistlinin kaapuun, mutta en löytänyt mitään mihin olisin ollut täysin tyytyväinen. Täytyy käydä vilkaisemassa toisessa kangaskaupassa olisiko siellä jotain kivaa. Illalla sitten laitoin vielä nauhat kahvoihin. Ja solmin valkoiset sageo-solmut tuppiin. Kengännauhat, jotka siihen tarkoitukseen ostin, riittivät juuri ja juuri.



Tänään sitten oli vuorossa peruukkien muokkausta oikein urakalla, koska jos aikoo sotkea jonkun paikan peruukkikuituihin, parempi tehdä mahdollisimman paljon samalla kertaa. xD

Aloitin Ukitake-peruukista, koska siinä oli pienempi homma. Eli oikeastaan vain otsahiusten lyhentäminen. Mutta sekin kyllä osoittautui hiukan haastavaksi saada ne hyvin. Vieläkin tuntuu hiukan, että ne vaatisivat parantelua.
Tältä näyttää


Tältä pitäisi näyttää...


















Ja oli mukavaa, kun oli jo hiusgeeliä kädessä, kun tajusin, että geeli on vihreää. Ehkä parempi olla laittamatta sitä valkoiseen peruukkiin. Onneksi äidillä oli valkoista hiusvahaa, jota kivasti lainasin.


Saitou taas olikin hiukan suurempi operaatio ja itse asiassa edelleen kesken. Tänään keskityin otsahiusten ja korvien editse tulevien hiusten leikkaamiseen ja liimaamiseen lakkaamiseen paikoilleen.

Tässä helpotti kovasti kaverin pikkuveljeltä lainatut kampaajan sakset; Sekä tavalliset, että ohennus-sakset. Ja Got2b Glued lakka, joka ihan oikeasti on melkein kuin liimaa. Ja totesin myös, että selvästi en osaa muokata peruukkia peruukkipäässä, vaan laitoin sen omaan päähäni ja muokkasin siinä. Peruukkipäässä leikkasin vain ylipitkiä hiuksia ja parantelin piikkien kärkiä.

Seuraava homma Saitoun peruukissa olisi takahiusten kerrostaminen, koska Saitoullahan on takana lyhyempiä hiuksia, jotka eivät yllä ponnarille ja siten sojottavat sinne tänne. Ja muutenkin ponnari pitäisi saada sidottua jotenkin kivasti niin, että se pysyy, eikä valu alaspäin, niin kuin se nyt tekee.


Tietysti peruukin kanssa piti heti ottaa testikuva...


4 comments:

  1. Ooh hianot miekat tuli Ja kengännauha!sageo on halpa ja hyvä keino jos ei halua oikeita sageo-naruja mennä ostamaan lolskis~

    Ja peruukit! Hienosti muokkaat niitä! 8D Hohohoho~
    Kerro mulle jos löydät keinon sitoa Saitoun ponnari ilmaan että se nauha lähtee valumaan... mulla lähti heti ku kerran kokeilin. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, en puumiekkoihin jaksa oiketa sageo-narua ettiä, ku ne kuitenki on sellaset ei niin kaikkien taiteensääntöjen mukaiset.

      Peruukkien muokkaus ei oo yhtään niin vaikeeta, ku mä aina luulin, vaiks on se aina vähän jännää leikata niitä, ettei mee liian lyhyeks vahingossa. Ja joo, kerron jos keksin jotain. ^_^

      Delete
  2. Peruukkipää *ojentelee käsiäään sitä kohti*~tahtoo~ \(T-T\)
    Itse joudun aina muokkaamaan omassa päässä peruukit ja se on sellaista säätöä että ei oikein onnistu.... täytyy lainata joltakulta päätä ennen Desua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peruukkipäät on kivoja~ (Ja niist on kiva ottaa peruukki WIP-kuvia, ku ei tartte miettiä miten paljon oma naama derppaa. xD)
      Mä käytin joskus jotain random nallea, ku ei ollu peruukkipäätä. xD

      Delete