Monday, 7 May 2012

Cossi-juttuja postissa

Eli kaikki kolme odottamaani juttua saapui postissa tässä viikonlopun lähimailla.
Ensinnäkin bindaus (Tri top), jonka tilasin Underworksiltä, tuli perjantaina kivasti kotiovelle asti. Kuvia en ruvennut ottamaan, mutta hyvin se toimii, eikä ole läheskään yhtä epämukava kuin aikaisempi ideaaliside-systeemi. Tiedän jo nyt, että tulen cossaamaan paljon miehiä/poikia, joten helpompi investoida bindaustoppiin.

Suunnilleen samoihin aikoihin kaveri sai piilari-tilauksen Pinky Paradisesta. Itselleni olin tilannut Princess Pinky Twilight Brown -piilarit, jotka tulevat Raistlinille. Vaikkei niissä nyt tiimalasikeskustaa olekaan, ne toimivat hyvin luonnollisen näköisinä kullankeltaisina silminä. (Saman tien stalkkaamaan animecharacterdatabasesta kelta-silmäisiä hahmoja, että samoilla piilareilla saisi useampiakin hahmoja cossattua. xD)

Tuollaiselta ne näyttää yksinään. Mukana sain piilarien säilytyspurkin, jonka kannet olivat vihreät ja ilmeisesti nallen näköiset.

Oikea piilari meni silmään kerralla, vasen oli kovan taistelun ja varmasti kymmenen yrityksen päässä. Johtuneeko sitten siitä, että olen oikeakätinen.

Eriparisilmät O_o


Tästä voi kivasti verrata silmien värin muutoksen. Jostain jännästä syystä piilarit halusivat asettua niin, että omaa sinistä näkyy piilarin keskeltä toiselta puolelta enemmän kuin toiselta. Yllättävän vähän näissä kuitenkin näkyy omaa silmän väriä. Olin varautunut siihen, että ne näyttäisivät huonommiltakin.


Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, enkä näiltä tämän enempää osannut toivoakkaan.
Ja sitten itse asiassa tätä kirjoittaessa äiti huuteli, että "Sulle tuli joku paketti. Tämmönen iso ja pehmee." Eli peruukit tietysti. Ja eikun ryntäämään täyttä vauhtia alakertaan ja sitten takaisin omaan huoneeseen kokeilemaan.
random Nightwish-paita <3
Eli tuommoinen Raistlinille (Cosplay.comin kaupasta). Luultavasti laitan sitä hiukan laineille/kiharoille, koska kirjojen kansissa Raistin hiukset on kuvattu hiukan aaltoileviksi. Kultaisen meikin kanssa taistelu on vielä edessä. (Vaikka kylppärin valot ja salama tekevät kyllä hämmentävän tempun ihonvärilleni jo nyt.)
Saitoulle tuommoinen. (Coscomin kaupasta sekin. Väri on shadow purple.) Oikeasti se on vähän enemmän liila. Olisin ehkä toivonut sen olevan hiukan tummempi ja sinertävämpi, mutta ihan hyvä se loppujenlopuksi on. Tätä täytyy leikellä hiukan enemmänkin ja laittaa ponnari (aka. kengännauha).


Ja sitten vielä Academy!Ukitake. Tämä cossi olikin oikeastaan vain peruukkia vailla. Otsahiuksia täytyy pikkasen lyhentää, mutta muuten se on ihana jo nyt. <3

Oli pakko vetää nuo vaatteetkin tuolta päälle ihan vaan WIP-kuvaa varten. me gusta~

6 comments:

 1. OOH MÄ OLEN IHAN ME GUSTA TÄÄLLÄ!! OMG~~~ <3
  Siis ensiksi wuhuu binderi ja toiseksi KIITOS kauheest tosta Pinky Paradise linssikuvasta ku itse stalkkailut kans kauheest niiden piilareita ja pelkänyt että näkyy oma silmien väri paljon keskeltä läpi mutta ei toi kyllä ole paha. Minkäväriset silmät sulla oikeest on? Lupavalta näyttää.

  Ja dfhjsahjf peruukit!!! <3 Nightwish paita ouyeah! Jajaja OMMAGAAD academy!Ukitake mä kuolen!! Oot niin söpööö hhngnnnggg me gusta mucho!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. OMG KIITOS! <3 OwO

   Joo, mä oon tyytyväinen noihin kyllä.
   Mun silmät on aika perus siniset. Kannattaa kattoo tota mun eripari silmä -kuvaa silleen isona. Siit näkee tosi läheltä miltä se piilari näyttää.

   Peruukit.<3 Erityisesti toi academy!Ukitaken on ihana.

   Aah, kiitti! Mä oon niin ilonen, et se näyttää sun mielestä hyvältä. <3

   Delete
  2. Eipä kestä! <3

   Hohoh~ *klikkaa kuvan isoksi*
   WOAAAHH ISO. Mutta kyllä näkyy hyvin! xD

   Peruukkeja ei voi ikinä olla liikaa. <3

   No se ON!! <3 Ihanaa en malta venata Desua!!~~

   Delete
  3. Jep, iso kuva on iso. xD

   AWW.<3 En mäkään~

   Delete
 2. IHANAT piilarit!!! <3 Minäkin haluun piilarit mut en uskalla tunkee niitä kummiskaan silmiini XD Valkoinen peruukki <3<3<3 Että valkoiset hiukset on niin ihanat! Ja miks mulle tuli mieleen jotenkin ison kierroksen kautta Drizz DoUrden??? (ehkä tiedät hahmon~)
  Ja nyt Saitounkaan ei tartte olla kalju!! Yey siitä tulee hieno cossi! Meille tulee niin mahtava ryhmä! Akademy!Ukitake on niin SÖPÖÖ!! Tahndon nähdä enemmän kuvia kaikesta!

  ReplyDelete
 3. Mua helpotti se, et menin optikolle ja se laitto piilarit mulle ekan kerran ja opetti miten ne otetaan pois. Vaiks onhan seki aika jännää antaa jonku muun tökkiä niitä sun silmään...

  Mä oon kuullu siitä hahmosta hiton monta kertaa, mut en oo saanu koskaan aikaseks lukea niitä kirjoja. Mut valkoset hiukset on kyl kivat. <3

  Ja kyllä, meille tulee mahtava ryhmä. Kunhan Harada-san saa lippunsa.

  Kiitti. <3 Mä koitan saada peruukkeja muokattua, ni saan otettua kuviaki.

  ReplyDelete