Tuesday, 25 August 2015

Tracon lähestyy...

...ja olen tosiaan menossa sinne. Lippu on ollut jo muistaakseni PopCultista asti, mutta Omenahotellihuoneet oli viety jo siinä vaiheessa kun niitä katsoin. Mutta nyt saimme muutaman ihmisen kesken varattua leirintäalueelta mökin meille. (Oli rentouttavaa kun vaihteeksi ei itse tarvinnut metsästellä majoituksia. :D)

Cossisuunnitelmien kannalta tämä postaus on vähän antiklimaattinen. Lauantain puvun haluan pitää salaisuutena, koska haluan nähdä kavereiden ja tuttujen ensireaktion siihen naamatusten. Ei se siis mikään ihmeellinen tai monimutkainen puku ole, enkä ajatellut tätä minään tahallisena mysteerinä. Lähinnä ihmisten reaktiot huvittavat minua. 

Dipperin hatun tuunasin ranta Yukia ajatellen,
mutta jäi se reissu tekemättä.
Sunnuntaipuku ei puolestaan ole varma. Vaihtoehdot ovat Steven Universen Sapphire (omana versiona, koska syyt) tai Gravity Fallsin Dipper Pines. Tai miksei hätätilassa joku vanha puku tai eri versio lauantain hahmosta? Olen vielä ihan yhtä kujalla kuin te lukijatkin.


Jotta tämä postaus ei jäisi ihan sisällöttömäksi heitän tähän kuvia asioista, joita olen lähiaikoina askarrellut.
Hääkortti kaverille
Tuparilahja toiselle kaverille


Animal Crossing teemainen säilytyspussi Roosan DS:lle.
kolikkepussi


5 comments:

 1. Pidä hauskaa Traconissa! :D
  Itselläni oli alun perin tarkoitus tulla mutta koulu ja rahatilanne sanoivat sit myöhemmin että NOPE... joten myin lippuni. Ensvuonna sitten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pidän. :)
   Tosi harmi ettet pääse, ois ollu kiva nähdä pitkästä aikaa. Toivottavasti tulee pian joku muu coni johon päästään sit molemmat.

   Delete
  2. Cosvisioniin olis kyllä kova halu päästä, sehän on ensvuonna! :D Tosiaan mulla ei oo hajua onks se taas Turussa vai muuttaako johonki toiseen kaupunkiin...? Tiedäks sä mitään?

   Delete
  3. Se siirtyy Hämeenlinnaan mun tietääkseni. Mut se oli kyl viimeks tosi mukava, koska siäl oli hirveesti ohjelmaa, joka oikeesti kiinnosti mua paljon.

   Delete
 2. Sapphire Sapphire Sapphire!! *rummutusta*

  ReplyDelete