Wednesday, 17 June 2015

Archipelacon suunnitelmia ja innostusta

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna on tiedossa Arcipelacon. Kun alunperin kuulin tästä conista, olin äärimmäisen innostunut, koska hieman kansainvälisemmäksi suunniteltu tapahtuma Maarianhaminassa? Hell yeah! Hieman intoni ehkä karisi ajan myötä kun monet kaverit ja tutut joutuivat rahan tai huonojen työaikojen takia jättämään conin sikseen. Mutta kyllä meillä Roosan kanssa kahdestaankin on kivaa. Ja kai sieltä silti jotain tuttuja bongaa. (Tai vaikka näkisi ihan uusiakin naamoja. :o)

Archipelacon on tosiaan painottunut scifiin ja fantasiaan; enemmän Finnconin tapainen tilaisuus siis. Mutta olen lähiaikoina muutenkin viihtynyt enemmän länsimaalaisten sarojen parissa ja scifi ja fantasia kuuluvat ihan yhtälailla mielenkiinnonkohteisiini. Conin ohjelmassakin näkyy olevan paljon mielenkiintoisia, enemmän ehkä akateemisia/syväluotaavia ohjelmia. Ja aamujoogaa, suklaan maistelua ja turistikierros, mikä on mielestäni yhtä aikaa jotenkin hirvittävän tätimäistä mutta myös uutta ja raikasta.

Archipelacon on neljäpäiväinen, vaikkakin torstai on tynkä ilmoittautumispäivä. Tämän hetken aikataulu näyttää siltä, että olemme Maarianhaminassa perjantaina päivällä ja palaamme maanantain päivälaivalla takaisin. (Tiesittekö muuten, että voi tulla halvemmaksi ottaa piknikristeily kuin pelkkä matka Maarianhaminaan? Ja tietysti laivan vaihdon sijaan jäädä sinne Maarianhaminaan kesken risteilyn. Minä en tiennyt.) Joten perjantaille laitan jotain rentoa, jos cossaan ollenkaan. Olen ainakin harkinnut Remus Lupinia.

Lauantaiksi ajattelin Bilboa. Olen ihan tyytyväinen Bilbon pukuun ja viihdyn siinä hyvin. Olisi toki mukavaa tehdä pukuun joitain lisäyksiä, kuten esim. miekka, mutta en ole varma onko minulla siihen aikaa ja energiaa.

Sunnuntaille ajattelin laittaa Hiccupin. Hiccupia olen käyttänyt vain kerran ja silloin omat hiukseni olivat ehkä vähän lyhyet ja pisamien laittoa olisi pitänyt harjoitella. Joten haluaisin kovasti uusia Hiccupin ihan vain parantelu mielessä. Ja sen lisäksi haluaisin ehkä tehdä isohkon Toothless-pehmon propiksi ja yökaveriksi.

2 comments:

  1. Itsekin olin ajatellu tulla tonne, koska George R R Martin, mutta koska työt tapahtui ja ajattelin et en saa noin montaa päivää vapaaks heti desun jälkee ni jouduin myymää lipun >: pitäkää hauskaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, sama tosiaan monilla kavereillakin. Kiitti, pidetään kyl. :)

      Delete