Saturday, 6 September 2014

Haru: kuvia ja lisää kuvia

Sain jo jokin aika sitten Haru-kuvia Thalionkalwenilta, mukavalta Makoto-cossaajalta, joka shoottasi hiukan Harukaani ranta!Yukissa. Itselläni meni sitten vielä hetki saada aikaiseksi niiden muokkaaminen. Muutamasta muokkasin siis pois vähän vilkkuvia teippi-bindejäni ja sen sellaista.

Photos: Thalionkalwen
Cosplay: me


Tuossa oli oikeasti ehkä puoli metriä syvää.


Dat ass
Uimisen jälkeiset fiilikset feat. Olaf

Ompelin tuossa myös Harun essun. Oikeasti suurin taistelu oli ehkä essun nauhojen kanssa, sillä ne näyttivät milloin kapeammilta ja milloin leveämmiltä animaatiossa. Nyt ne ovat sitten leveämmät edestä ja kapenevat taakse. Kokeilin myös teippibindausta niin, että kylkiin ei tulisi teippiä. (Ikään kuin open chest bindauksen vastakohta. Open side bindaus?) Se toimi varsin hyvin ja sillä menen varmasti conissakin.

Näin sivuhuomiona epäilen hiukan, että minulle tulee conissa kylmä. Jotenkin sitä tulee valittua pukuja fiiliksen mukaan ja tajuten sitten myöhemmin, että sääolosuhteet eivät ehkä suosi kyseistä pukua.Sunnuntaina, huomenna, on Cosplay Turun miitti, omalta osaltani ensimmäinen. Olen innoissani, sillä olen kaipaillutkin cosplaytoimintaa Turun seudulle. Jotain kyllä aion cossata; vaikeus on lähinnä valita puku. Olen pyöritellyt mielessäni ainakin eri hahmoja, joita samalla poikien koulupuvulla voisi cossata (Mihashi, Hibari, Kaidoh, Kikumaru). Jotain rentoa laitan kuitenkin.

7 comments:

 1. Looks good! :D *thumbs up*
  Ja pakko myöntää että "dat ass"-kuva tuotta vähän sisäistä naurua. XD

  ReplyDelete
 2. Kivoja kuvia! joo toi o nii trolliranta ku siel o matalaa nii pitkää l'D

  saanko kysyä sivubindeistä, oliks ne ihan kamalat, kestikö sulla ne koko päivän? mulla on sama homma eessä traconissa :'D teitkö ne sillee ihan selkään asti?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Niin ole! Kahlailin siellä ens edestakasin, et löytäisin ees niin syvää et voin uida käsipohjaa vakuuttavan näkösesti.

   Ei ne niin kamalat oo. Mä laitan teipit ehkä johonkin lapaluiden puoliväliin asti eli ne ei oo koko selän ympäri. Mut riippuu vähän omista preferensseistä ja siitä paljonko sitä bindattavaa on. :D
   Mun kesti koko päivän vaikka tosiaan uimassakin kävin. Toisaalta niiden iroittaminen on jonkun verran epämukavaa ja tapahtuu ehkä parhaiten suihkussa.

   Delete
  2. Selkis, ehkä sitä sit uskaltaa :'D oon kerran kokeillu, tosin se 2 minuuttia on ehkä eri ku koko päivä xD Käytitkö ihan urheiluteippii vai mitä?
   Joo, vauvaöljy tai öljy ylipäätään kuulemma on kans hyvä irrotustapa. Eikä sitä peruslaastari meininkiä "äkkiä irti, kerran se vaa kirpasee" XD

   Delete
  3. Ne on päällä itseasiassa jopa ihan mukavat, ei rajoita hengitystä ja silleen. Joo, mul on semmosta valkosta urheiluteippiä. Muitaki varmaan on. Joo, hitaasti on todellakin parempi. xD

   Delete
 3. Woah, impressive! *enthusiastic clapping* :D
  You look very cool as Haru! ;)
  Dat Olaf too. Much wow.

  ReplyDelete