Friday, 6 June 2014

Desupaniikki

Taas viimeiset opiskelukiireet rajoittivat vähän cosplayn tekoa, mutta nyt olen muutamat viimepäivät ahertanut cossieni kanssa. Olen tulossa coniin vain lauantaiksi ja sunnuntaiksi, sillä totesimme, että kaikkien majoitusseurueemme jäsenten budjetti ei ehkä riitä siihen majoitukseen kahdeksi yöksi ja muitakaan majoituksia emme löytäneet.

Hätäiset peiliselfiet kahdelta aamuyöllä </3
Lauantaiksi on ollut työn alla Mihashi Ren. Mihashin cossi on pieniä puutteita vaille valmis. Paitaan täytyy piirtää selkään numero 1, lippikseen ehkä askarrella muutama kirjain ja sen sellaista. En tajunnut tarpeeksi ajoissa aloittaa baseball räpylän metsästämistä, joten sen verran Mihashikin jää puutteelliseksi. Mutta baseball pallo sattuu löytymään omasta laatikosta, joten se tulee mukaan.
Sunnuntaiksi olen työstänyt Arminia. Tällä kertaa ihan sitä teini-ikäistä versiota, niin kuin alun perinkin piti. Remmit valmistuivat ja ne ovat ainakin hirveän hankalat pukea päälleen, sen voin sanoa. Saappaat ovat vielä työn alla. Takista ei ole toivoakaan tällä aikavälillä. Armin näyttää olevan nyt sellainen cossi, että hiljalleen rakennan sitä. Ehkä minulla vielä joskus on koko 3d maneuver gear välineistö.

Alun perin meinasin laittaa cossit juuri vastakkaisille päiville, mutta Armin tuntuu jotenkin keskeneräisemmältä ilman takkia ja olen tällä hetkellä paljon innostuneempi Mihashin cossaamisesta, joten haluan laittaa hänet conin paremmalle päivälle.

Nähdään conissa~

2 comments:

 1. Hyvä että sinulla kuitenki jotaki löytyi Ren cossille! Se on niin perus että ei tuu mieleen metsästää tietyä cossi-osaa ennen conia >.<

  Olen myös mietinyt miten puet nuo SnK remmit pääle, varmaan helpotaa jos on kaveri autamassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ens aattelee, et kyl tässä vielä ehtii, mut sit havahtu siihen, et kaiken toimitusaika on pari viikkoa.

   No, se oli aluks aika hankalaa, mut aloin tehdä niin, et sidoin parilla narulla molempien jalka-osien remmit nipuks niin, et voin ens laittaa jalat niistä kaikista läpi ja sit vaan hilata sen ylös. Mut kavereista oli kyl apua kaikkien remmien suoristamisessa, etenki takaa.

   Delete