Thursday, 21 March 2013

Desu-suunnitelmia

Liput tuli ostettua melkein saman tien kun ne tulivat myyntiin, koska mielessä oli vielä se miten Frostin liput loppuivat ennen kuin sain hankittua sellaisen. Halpojen majoitusten metsästämisen ja pienen jännittämisen jälkeen yöpaikka löytyi ja Valkoinen Samuraikin löysi itselleen kyydin coniin, joten nyt pitäisi olla turvallista alkaa miettiä cosseja.

Kyo Sohma Fruits Basketista perjantaille, sillä lupasin Valkoiselle Samuraille. Furuba oli itse asiassa ensimmäiset animeiden joukossa, jonka katsoin. Pidin hirveästi sarjan eläinrata-ideasta vaikka tällainen suhdehömppä-tyyppinen sarja ei yleensä iske sitten yhtään. Plus nyt luen mangaa, josta pidän enemmän kuin animesta, mangassa päästään paljon syvemmälle hahmojen taustoihin.

Mutta manga-arvostelut sikseen; Kyolla on mukavan rennot vaatteet. Menen varmaankin kuvassa olevalla versiolla, koska se on suht tunnistettava ja tykkään noista housuista. Pidän kyllä koulupuvustakin, mutta luulisin että tämä versio sopii minulle paremmin. Ja hei, Kyolla voi tehdä kivoja tappelu-poseja.Bilbo Baggins lauantaille. Tästä selitinkin jo aikaisemmin jotain, mutta ilman sen kummempaa ajatusta siitä missä conissa.

Yksi kaveri oli sitä mieltä, että jos cossaan Bilboa meidän täytyy pitää photoshoot ponin kanssa. Yhdellä yhteisellä kaverillamme on perheellä talli, joten sieltä voisi saada hepan lainaan hetkeksi. Olen hiukan kahden vaiheilla, koska eeppiset kuvat olisivat hienoja, mutta hevoset eivät kuulu asioihin joiden kanssa haluaisin tehdä lähempää tuttavuutta. Ja noh, ensin pitäisi kyllä kysyä siltä kaverilta, joten nyt on ehkä hiukan ennenaikaista huolehtia siitä.

Sunnuntain cossista ei ole vielä varmuutta. Yhtenä vaihtoehtona pidän ainakin Hibari Kyoyan. Joko uusisin hiukan vanhaa Hibari-cossiani tai sitten tekisin jonkun toisen version. Esimerkiksi "kymmenen vuotta myöhemmin" -versioon löytyisi kaapista valmiiksi puvuntakki ynnä muuta tarpeellista.

4 comments:

 1. Hotellissa sitten derpitään oikein kunnolla kahdestaan! >8D

  Kyo!! <3 En malta odottaa!
  Ja Bilbo myös, se tulee sopimaan sulle niin hyvin ohmaigerd!
  Kiinostaa myös että mikä sun kolmanneks cossiks tulee.. en ole kyl nähnyt sun Hibari cossia joten se voi olla ihan mielenkiintoinen! :D


  PS. En tiiä onks se vaan mun kone mikä vammaa mutta mulla ei näy tuo Kyon kuva, näkyy vaan pieni valkoinen ruutu mutta jos klikkaan sitä niin siirryn sivulle jossa näkyy kuva. :s

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo!!! <3

   En mäkään malta, haluun päästä ompelemaan ja cossaamaan ja coniin sitte derppimään~
   Ei mulla toistaseks oo Hibarin lisäks erityisemmin ideoita, mut ei sitä tiedä jos viäl yhtäkkii keksin jonku.

   Ok, mul se toimii. En sit tiedä onks se sun kone vai mun.

   Delete
 2. Awww, Bilbo! :'3 Sopii sulle varmasti tosi hyvin :DD Sen haluan kyllä nähdä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mä toivon et sopii. Bilbo vaikuttaa silt et sitä on hauska cossata. ^_^

   Delete