Sunday, 23 September 2012

Tennis-photoshoot

Elikkä, pidettiin muutaman kaverin kanssa cosplay-photoshoot päivä lauantaina. Tästä oltiin puhuttu jo paljon aikaisemminkin, mutta Traconissa näin Rinin, joka ehdotti, että parin viikolopun päästä voisi olla hyvä aika shootata.

Itse asiassa Rin ja, öööh, E-chan tulivat meille jo perjantai-iltana hengaamaan. Hourittiin kaikkea Prince of Tenniksestä ja Hauoukista ja animesta ja cosplaysta nyt ylensä. Ja E-chanilla oli sattumalta mukana PSP ja Hakuouki: Demon of the Fleeting Blossom, joten sitäkin pelailtiin hiukan. (Rin yritti kovasti jahdata Heisukea, mutta Okita ja Hijikata tuntuivat suorastaan hyppivän tarjolle sen sijaan. Ja pelissä on kuulemma myös forever alone polku, jossa kukaan miehistä ei pidä sinusta tarpeeksi ottaakseen sinua mukaansa. Hmm...)

Lauantai aloitettiin Prince of Tennis kuvilla entisen lukioni läheisellä tenniskentällä. Olin jopa käynyt tarkistamassa aikaisemmin, että kentällä olisi verkot paikoillaan. Omaksi cossikseni valitsin Kaidoh Kaorun, koska hänestä on vähemmän kuvia kuin Kikumarusta ja loppujenlopuksi Kaidoh on minulle enemmän mieluinen hahmo. Ja koska Rin cossasi Kirihara Akayaa ja Kaidohn ja Akayan välillä saa helpommin kuvia, kuin Akayan ja Kikumarun. Lisäksi E-chan cossasi Marui Buntaa, joka on Akayan kanssa samassa joukkueessa ja yksi tämän senpaista, joten näillekin hahmoille saatiin joitain yhteiskuvia.

Tätä ottaessa osoittautui hankalaksi pitää pokkaa.
Varsinaisesti kuvaaja meillä ei ollut vaan Rinin kameraa kierrätettiin aina tarpeen mukaan. Toisin sanoen Rin kuvasi, jos mahdollista ja minä ja E-chan sitten vaihdeltiin, jos Riniä tarvittiin kuvissa. Kuvia tuli ihan älytön määrä, vaikka iso osa niistä oli derppausta tai tennispallon lyömistä verkon yli ihan huvin vuoksi. (Ei sitä oikein tenniksen pelaamiseksi voi kutsua, kun on harvinaista jos pallo pääsi verkon yli enää toistamiseen, jos edes kerran. xD)
 Oli siis tosiaan kiva ottaa kuvia, kun kukaan meistä ei oikeasti ollut ikinä pelannut tennistä. Hiukan palloja oltiin joskus cossien teon aikoihin lyöty huvin vuoksi.

 Pallojen lyöminen toteutettiin niin, että E-chan heitti pallon niin, että se pomppaisi sopivasti oikean käden puolelle ja minä sitten yritin osua niihin ja näyttää eeppiseltä Rinin ottaessa kuvia. Tämä johti...


...jopa johonkin tennikseltä näyttävään,keskittyneisiin ilmeisiin...


...ja johonkin ihan muuhunkin.

...ja Marui söi karkkia.
Lisäksi Akaya angstasi...


Tämän jälkeen käytiin cossit päällä kaupassa ostamassa ruokaa ja meillä syömässä ja hengattiin hetki. Illaksi oli vielä tiedossa Raistlin Majere photoshoot Kuusiston linnan raunioilla. Kirjoitan siitä kuitenkin erikseen, kun saan kuvat. Voin kuitenkin sanoa, että olimme hiukan liian myöhään liikkeellä ja meiltä oli loppua valo, joten saattaa olla, että pidämme Rinin kanssa vielä uuden Raistlin shootin pian. Voin myös kertoa, että rasvaliukoisesta kultaisesta ihomaalista jää Twilight-vampyyri kimallus vielä seuraavaksi päiväksi ja se tarttuu myös mustaan sohvaan ja näppäimistöön. xD

4 comments:

 1. Yay pääsit shootaamaan! >8D
  Vähän toi "keskittyneisiin ilmeisiin..." kuva on hyvä ja toi missä on MAILA YLHÄÄLLÄ. XD

  HHHHHHH silmäni näkevät Ässä Hässäkkä karkkipussin.. me gusta.

  Oi Raistlin shooti! Haluan nähdä kuvia ja vähänku hajosin tolle 'Twilight-vampyyri kimallus' jutulle. XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep,oli jo sellanen "Haluu cossata!"-fiilis, eikä coneja lähimaillakaan, joten tuli aika sopivasti.

   Tykkään kans ite tosta keskittyny ilme-kuvasta. With 100% authentic concentration. xD Oli vaikee osua palloihin. Ja itseasiassa toi maila ylhäällä kuva on vissiin just semmonen "lol en osunukkaan ja löin melkein itseäni mailalla"-kuva. xDD

   Juu, Rin varmaan pääsee kunnolla koneelle vasta seuraavana viikonloppuna, joten silloin ehkä saan kuviaki.

   No siitä maalista jää sellasia minimaalisia glitter-hileen näkösiä. xD

   Delete
 2. Vau, mahtava shootti! Toi cossi on aika cool <3 Ja varsinkin ensimmäinen ja keskittynyt ilme kuvat on parhaita >w<

  Twilight-vampyyri kimallus? Pakko nähdä! xDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Ja mä tykkään kans monista noista kuvista. Jotenki sitä vaan onnistu näyttämään siltä et ehkä tietääki mitä tekee. (Tosin joukossa on aina sellasia "lol whut näyttää enemmän baletilta"-juttuja.)

   No ku, kaikkea sitä maalia ei saanu pois ja sit ku katto hiukan lähempää ja valoa vasten, ni huomas et naama on täynnä semmosta mini-kokosta glitteriä. xD

   Delete