Wednesday, 5 September 2012

Saitou -not sure if gusta

Eli Saitou on valmis, for now.

Takin ompeleminen oli iso homma. Etsin käsityölehdistä ensin kaavoja takkeihin, joissa olisi edes close enough kaulukset. Sitten päädyin yhdistämään kahta eri kaavaa, koska siinä takissa, missä oli parhaat kaulukset, oli ihan vääränlaiset hihat. Ja sitten vaan muokkaamaan kaavoja vielä muuten vain Saitouolle sopivaksi. Ompelu tapahtui koko sunnuntain mittaisella ompelu-maratonilla, jota piti vielä jatkaa, kun seuraavaksi oli aikaa

Tässä takissa on niin monta asiaa, mistä löydän valittamista. Suurin valitus on se, että takki on hiukan liian leveä ja saa minut näyttämään mursummalta mitä olenkaan, varsinkin noin tiukkojen housujen kanssa. Hyvänä kakkosena tulee kaulus, joka edelleen on hiukan vääränlainen, vaikka pyrin löytämään parhaan vaihtoehdon. Noh, ehkä tässä samalla oppii jotain.

Peruukitkin saapuivat jo jokin aika sitten, mutta en niitä alkanut muokata, koska kaveri kaipasi lainassa olleita saksia takaisin. Joten päätin sitten sijoittaa muutamiin saksiin, tavallisiin ja ohennussaksiin. Maksoivat noin 8 euroa per sakset ja niillä on oikein mukavaa leikata. Ainakin ne ovat terävämmät kuin mitkään kotona olleet sakset.

Joten sitten Saitoun peruukin kimppuun. Käytin vanhaa peruukkia mallina, mikä helpotti hommaa vähän ja peruukki muutenkin tuntui oikein sopivalta. (cosplay.comin kaupasta Scruffy-mallinen peruukki) Mutta en kyllä ole ihan tyytyväinen muokkaukseeni tällä kertaa. En oikein itsekkään osaa sanoa, mikä siinä on pielessä, mutta se vain näyttää väärältä. Noh, ehkä sitten ajan kanssa voin parannella sitä myöhemmin.

Jotta tämä postaus ei menisi ihan pelkäksi valittamiseksi, kirjoitin juuri työsopimuksen, jonka mukaan tuntipalkkani on yli 12 euroa! Aww yeah, vihdoin ei tarvitse käyttää kaikkia säästöjään junalippuihin, uusiin peruukkeihin ja kankaaseen! xD Ja perjantain järjestin vapaaksi, että saan rauhassa pakata ja lähteä jo päivällä/illaksi kohti Tamperetta.

10 comments:

 1. Oiii niin söpö! <3
  Jajaja mä en nyt pika-checkillä huomaa mitään erittäin vammaista tossa kuvassa, varmaan ihan hyvä on IRL. En malta odottaa että tavataan taas!

  PS. Mä tarvin sun kännynumeron uudestaan koska uus känny ja menetin kaikki numerot vaikka kännynumeroni on sama.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eeeh, kiitti. ^_^
   Koska mä valitsin vähiten vammasen kuvan? xD Mut joo, kyl se silleen menettelee. En malta minäkään!!

   Mä voi vaikka lähettää sulle tekstarin, ni saat numeron siitä.

   Delete
  2. TRACOOOOOONNN ~~

   Kiitosh, sain sen! 8D

   Delete
 2. SAITOUU~ olet tosiaan niin söpö!!!!!! Just niin Saitoumainen! hihihihi yush, Tampereella sitten nähdäään! o/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! >///< Myönnetään, mä yleensä valkkaan ittelleni sopivia hahmoja. Joo, nähdään! *is excited*

   Delete
 3. Ainakin me gusta >8DD

  Saitou se on selkeästi, hyvältähän se näyttää! :'3 Oijoi, hieno western-ryhmä tulee, odotan innolla! : DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, hyvä, et joku gustaa. 8D
   Joo, niin eeppinen ryhmä tulossa, meikäkin odottaa jo.

   Delete
 4. Mahti Saitou olet! >8DD

  Kaikilla tulee olemaan niin kickass western-versiot!

  ReplyDelete
 5. Kyllä sitä aina löytää itse jotaki mikä on herp derp mutta kyllä se minun mielestä hyväältä näytä kuvassa! En malta odota että saan nähä tänään! trolololo ~

  ReplyDelete