Monday, 13 August 2012

Ai niin, se Tracon

Eli olen tässä vaan ollut, enkä saanut paljoa aikaiseksi. Ken-cossi sentään alkaa olla hyvässä vauhdissa, kun taas western!Saitouta olen tuskin aloittanutkaan. Onneksi yliopisto alkaa hiukan myöhemmin, joten minulla pitäisi olla vielä kunnolla aikaa.

Mutta siis, Ken. Aloitin cossin tekemisen jostain niinkin oleellisesta, kuin digivicesta. Eli toisin sanoen jutusta, jota en ihan välttämättä edes tarvitse. ^_^"
Mutta kun kotoa löytyi kaikki tarvittava, päätin askarrella sellaisen kuitenkin. Ja edelleen, olen huono miettimään mitä teen valokuvissa, jos minulla ei ole proppia.


Näin läheltä katsoen se näyttää aika kököltä digivicelta, mutta hiukan kauempaa se on varmaan ihan hyvä.


Muuten Kenin vaatteet ovat onneksi aika helpot. Äidiltä lainatut valkoiset farkut ovat ihan hyvät ja Saitoun kaulahuivi käy hyvin Kenillekkin. Villapaita on suurin vaiva. En erityisemmin osaa kutoa ja se on tavattoman hidasta, joten hylkäsin ajatuksen saman tien. Sen sijaan metsästin kirpputorilta itselleni vaaleanharmaan neulepaidan. Oli tosin miesten L-kokoa, joten sitä piti kaventaa monilla senteillä. Sitten teippasin kuvioiden rajat ja väritin Promarkerilla, kun olin ensin todennut kavennuksesta yli jääneisiin paloihin, että väri on sopiva eikä tussi leviä helposti. Tässä onnistuin kuluttamaan useamman tummanharmaan tussin loppuun.

Tracon-lippu on tilattu, muttei vielä ole ilmestynyt postilaatikkoon asti. Samoin peruukit on tilattu melkein viikko sitten, mutta ilmoitusta niiden lähettämisestä ei vielä ole kuulunut. Toivottavasti ne pian lähetetään. Koska ilman peruukkeja ei kyllä tule cossejakaan... Ai niin, en myöskään tiedä missä (kenen kanssa) oikein meinaan yöpyä Traconissa. Olisi ehkä aika miettiä sitäkin...

10 comments:

 1. Digivice on makea ja hieno proppi! :D
  Ja hienosti muokkasit neulepaudan heuheueuheueu ~

  YYYYHH mä vieläki mietin sitä että pitäiskö vaan olla sillee "FUCK THIS SHIT" ja mennä Traconiin sittenki, vaikka maksaa ja mutsi ei varmaan oikein approvais ~ (lue: joudun maksamaan kaikki itse :'DDDD)
  Harmittais varmaan ihan sikana jos ei menis koska kaikki kaverit menossa sinne jajaja... KAIKKI TEKEE HAKUOUKI COSSEJA SINNE DAMMIT!! D8<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. ^_^

   Mun Animeconiin meno oli aika vastaava. Mul ei alunperin ollu suunnitelmissakaan mennä sinne, mut just pelkäsin, et missaisin paljon, jos en menis. Se on hankala päätös.

   Delete
  2. ^_^

   Se oooooooooooonnn. Ja yhyhyhyy ku haluu tavata sut.. jos en tuu Traconiin en näe sua ennen vasta ens vuonna. ;A; *forever sad*

   Delete
  3. IKR! Mäki haluaisin nähdä sut vielä tän vuoden puolella.

   Delete
 2. Yaay, ainakin on yks cossi Traconia varten~! Sitten vaan Saitoun kimppuun! Eiku. >8DD Propit on kyllä niin best asia olemassa kun poseeraa kuviin, vaikka joskus niidenkään avulla ei tiedä miten päin olisi... (T. esimerkki numero yksi) Ja toivottavasti ne peruukit tulee ajoissa! D:

  Jep, jossain kohtaa pitäis se majoituskin hankkia... Itelläkään ei ole ideaakaan vielä. xD Menee varmaan viime hetkeen taas~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, Saitoun kimppuun vaan~ xD
   Mä toivon kans, et ne peruukit lähetettäis kohta. Olis syvältä, jos ne ei tulis ajoissa.

   Omenahotellit on kivoja, mut sinne täytyy melkein saada enemmän porukkaa huoneeseen.

   Delete
  2. Jos raahan ahterini Tampereen, maksoi mitä maksoi, niin jaetaanko Omppu neljästään? XD

   Delete
  3. Kuulostaa mun mielestä loistavalta vaihtoehdolta!

   Delete
  4. Ololol huomasin tän vasta nyt xDD

   Mutta joo, toi sopii aivan mainiosti~ Ois ainakin paljon halvempi hinta ja se on vaan kivempaa ku on oikee porukka 8D

   Delete