Thursday, 19 April 2012

Shinsengumi otsapanta osa 2

On se kivaa, kun vanhemmat tukevat cosplayn tekemistä.<3 Otsapantaa tehdessäni kysyin iskältä olisiko meillä kontaktiliimaa, mutta ei kuulemma ollut enää. Valittelin silloin, että jouduin jättämään tekemisen kesken. Iskä oli sitten käynyt ostamassa minulle haluamaani liimaa ilman, että edes pyysin. Olin siis todellakin odottanut, että ihan itse saisin liimani ostaa.

Mutta niin, tänään kun vihdoin oli liimaa ja aikaa tein tämän loppuun. Liimaa vaan reilusti molempiin osiin ja annoin sen kuivua hetken, niin kuin ohjeessa sanottiin. Päädyin siihen, että olisi parasta liimata osat yhteen niin, että panta on päässä, jolloin se jäisi juuri sopivan kaarevaksi omaan päähäni. Muutama pienoinen kämmi tässä kohtaa kyllä tuli. 

Kontaktiliima on nimittäin sellaista tavaraa, että liitosta pitää puristaa hetken tiukasti. Niinpä ajattelin, että fiksuna vedän siihen päälle bandanan todella kireälle. Tämä kyllä varmasti toimikin muuten, mutta jätti maalipintaan hiukan kuvioita kankaan rypyistä. Eivät ne kovin kivoilta näytä, mutta eivät ne nyt niin paljon haittaa, että alkaisin uudelleen maalaamaan sitä. (Sitä paitsi, Saitoun hiukset kuitenkin peittävät ison osan siitä.)

Toinen kämmi olikin helpommin korjattavissa. Nimittäin kun molemmat kappaleet laitettiin kaarelle, craft foam pala päätyy olemaan pidempi. Tämä onneksi ratkesi ihan leikkaamalla ylimääräiset palat pois. Hyvä etten ommellut sitä ihan reunoja pitkin.

Hieno naaman sensurointi kameralla.
 Elikkä ihan hyvä siitä tuli. Ja kuvissa ei näköjään edes huomaa niitä bandanasta jääneitä jälkiä, jollei jotain ekstra-lähikuvaa ota.

7 comments:

 1. Ooh hyvältä näyttää edelleen ja en kyl mä huomaa mitään erroria. xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti. ^_^ Ja hyvä, et niit ei nää kauheesti.

   Delete
 2. oijoi se on hieno! ja hienosti yksi silmä näkyy kameran takaa ~~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti.^_^ Joo, piti kurkkia, et tuleeko hyvä kuva. xD

   Delete
 3. Hyvännäköinen siitä tuli. Kivan kiiltäväpintainen. xD

  ReplyDelete